Ugrás a tartalomra

Az érintés nélküli bőrfiatalítás forradalma

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 04. péntek 12:06
A molekuláris oxigén kezelések ragyogó, fiatal és élettel teli bőrképet eredményeznek. A 98%-os molekuláris oxigénnel extrém hatóanyag bevitel és érintés nélküli ráncfeltöltés végezhető. A bőr biológiai fiatalítása, ötször hatékonyabban valósulhat meg. (x)

A kezelésekhez felhasznált transzdermális hatóanyagokat, és az alacsony molekulás hyaluronsavat 99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, 98%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. A 98% molekuláris oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik a nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is.
A kezelés itt még nem ér véget. Egy speciális nagy nyomású hyaluron belövő pisztolynak köszönhetően - mely egyedülálló szabadalom - a kezelés során hyaluron szérumgéllel tölthetőek fel a ráncok. A kezelés ezen része is teljesen fájdalommentes és azonnal látványos!

ALKALMAZHATÓ:
- a szemkörnyéki ödémára
- a bőr feszesítésére
- a kötőszövet újraépítésére
- a bőr nedvességének és rugalmasságának javítására 

Alkalmazása fájdalommentes, a mélyen bejutott hyaluronsav hatékonyan "alápárnázza" a bőrt. Összességében egy üde, sima és egyenletes bőrkép érhető el a kezeléssel.
Bőrödnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát.
Tökéletes megoldás a legérzékenyebb bőr esetén is. Az O2-balance kezelés által nemcsak ráncaid finomodhatnak, hanem akár a bőr pórusai szemmel láthatóan összehúzódnak, a pigmentfoltok halványodnak, a bőr tapintása bársonyos lesz.

További hírek

Olvasnivaló