Gasztro

Őszi bakancslista: szuper programokat hoztunk az őszi szünetre
Őszi programötleteket adunk az egész családnak Miskolcon és környékén.

Top of Hungary forgatás Miskolcon – a város gasztronómiája a reflektorfényben
Miskolcra érkezik a TV2 stábja hétfőn, hogy a város egyik kiemelkedő éttermében forgasson.

Egy régi álma valósult meg Galamb Alexnak
A roma pék most a világ legboldogabb embere.

Egy ideig máshol rendezik meg a népszerű termelői napot Miskolcon
A belvárosi építkezés miatt hozták meg a döntést.

Ez vár Miskolcon a hétvégén: bolhapiac, gasztrotúra és termelői nap, maraton
Ha szereted a természetet, a finom ételeket, a kézművességet vagy a jó humort, ezen a hétvégén nem fogsz unatkozni Miskolcon.

Indul a szezon: a sütőtök és a szőlő a piac legnagyobb sztárja
Körülnéztünk a Búza téri piacon, mi a helyzet. Már messziről látszott, a sütőtök lesz a sztár októberben, de a szőlő kínálat is nagyon jó.

Ön tudja, melyik a gyilkos?
A miskolci Búza téri vásárcsarnokban minden kiderült szombaton.

Begombáztunk. Csak óvatosan! Van, amelyik „csak” kettős látást okoz, van, amelyik halálos
Javában tart a gombaszezon. Bár a kevés csapadék miatt most gyengébb a gombaállomány, így is szép számmal szedik az erdőkben. Azonban nem mindegy, hogy mi kerül a kosarunkba. Fiala Ferenc gombaszakértővel beszélgettünk a termelői piacon.

Miskolc és Borsod újra reflektorfényben: rekord számú Michelin-elismerés Magyarországnak
Soha nem látott siker született a MICHELIN Guide 2025 október 9-i díjátadóján.

Gombák, ízek, zenék és kalandok - Gombanapok Bükkszentkereszten
A Bükkszentkereszti Gombanapokat október 4-5-én rendezik meg.

Mit csináljunk Miskolcon hétvégén? Tuti tippeket hoztunk
Ha még nincs programja október első hétvégéjén, ezek közül válogathat.

MustFeszt - szüreti forgatag az Avason
Szüret, zene, tánc és must várja a miskolciakat október 11-én az Avason, ahol a MustFeszt színes forgataga kelti életre az őszi hagyományokat.

Iszkor iszkiri a Gajdóba, Luca adott interjút a minapnak
Iszkor után Gajdó. Hivatalosan péntektől tudjuk: a magas minőségű vendéglátóhely tulajdonosai Mályinka után Miskolc felé, Miskolcon nyitnak. Az Iszkor étterem márkává tétele után a Bortanya helyén jövőre a Gajdó is felkerül a régió kulináris, gasztró térképére.

Séfsapkákkal értékelték a franciák a miskolci éttermeket
Az egyik legrangosabb francia éttermi kalauz inspektorai járták inkognitóban Miskolc éttermeit, szigorú szempontok szerint osztva a minősítéseket, amelyeket a sapkák szimbolizálnak.