Ugrás a tartalomra

Gasztro

Őszi bakancslista: szuper programokat hoztunk az őszi szünetre
MiskolcBorsod-Abaúj-ZemplénKultúraÉletmódGasztroEgészségSzabadidőKörnyezet
Őszi programötleteket adunk az egész családnak Miskolcon és környékén.
Miskolc a lehetőségek városa, különösen, ha turisztikáról van szó
MiskolcGazdaságGasztroSzabadidőKörnyezet
Az egyik legnagyobb szállásközvetítő portál foglalási adatai szerint idén ősszel az Észak-magyarországi régió lett az egyik legnépszerűbb úti cél. A rangsort Eger mellett Miskolc vezeti.
Képgaléria
Miskolci Termelői Nap
Csodás őszi vasárnapon tartottak termelői napot Miskolcon
MiskolcKultúraGasztroEgészségSzabadidőKörnyezet
Ahogy lenni szokott: tömegeket vonzott a program vasárnap Miskolc belvárosába.
Top of Hungary forgatás Miskolcon – a város gasztronómiája a reflektorfényben
MiskolcKultúraGasztro
Miskolcra érkezik a TV2 stábja hétfőn, hogy a város egyik kiemelkedő éttermében forgasson.
Egy régi álma valósult meg Galamb Alexnak
Borsod-Abaúj-ZemplénMiskolcGasztro
A roma pék most a világ legboldogabb embere.
Gyertyafényes csónakázás a Hámori-tavon
Miskolc a favoritok között a hosszú hétvégén
MiskolcBelföldÉletmódGasztroSzabadidő
A legnépszerűbb úticélok között a borsodi vármegyeszékhely.
A Termelői nap
Egy ideig máshol rendezik meg a népszerű termelői napot Miskolcon
MiskolcGasztroSzabadidő
A belvárosi építkezés miatt hozták meg a döntést.
A Termelői nap
Ez vár Miskolcon a hétvégén: bolhapiac, gasztrotúra és termelői nap, maraton
MiskolcOktatásBorsod-Abaúj-ZemplénKultúraÉletmódGasztroEgészségSzabadidő
Ha szereted a természetet, a finom ételeket, a kézművességet vagy a jó humort, ezen a hétvégén nem fogsz unatkozni Miskolcon.
Változás a közétkeztetésben
Mi legyen a miskolci ovisok ebédje? Indul az óvodai étlap-egyeztetés!
MiskolcOktatásÉletmódGasztroEgészség
Minden hónap elején rendszeres egyeztetést tartanak az óvodavezetőkkel és a közétkeztető cég képviselőivel arról, hogy mi kerül a gyerekek asztalára.
Ószi Búza téri piac
Indul a szezon: a sütőtök és a szőlő a piac legnagyobb sztárja
MiskolcBelföldGazdaságBorsod-Abaúj-ZemplénÉletmódGasztroEgészségSzabadidő
Körülnéztünk a Búza téri piacon, mi a helyzet. Már messziről látszott, a sütőtök lesz a sztár októberben, de a szőlő kínálat is nagyon jó.
Élőgomba kiállítás: mindent a szemnek és az orrnak. Fotó: Bónusné Nánási Regina
Ön tudja, melyik a gyilkos?
MiskolcBelföldBorsod-Abaúj-ZemplénÉletmódGasztroEgészségSzabadidő
A miskolci Búza téri vásárcsarnokban minden kiderült szombaton.
Képgaléria
Gombavizsgáló a Búza téren
Begombáztunk. Csak óvatosan! Van, amelyik „csak” kettős látást okoz, van, amelyik halálos
MiskolcBelföldOktatásBorsod-Abaúj-ZemplénÉletmódGasztro
Javában tart a gombaszezon. Bár a kevés csapadék miatt most gyengébb a gombaállomány, így is szép számmal szedik az erdőkben. Azonban nem mindegy, hogy mi kerül a kosarunkba. Fiala Ferenc gombaszakértővel beszélgettünk a termelői piacon.
A MICHELIN Guide National Selection of Hungary 2025. évi díjazottjai
Miskolc és Borsod újra reflektorfényben: rekord számú Michelin-elismerés Magyarországnak
Borsod-Abaúj-ZemplénMiskolcBelföldGazdaságÉletmódGasztro
Soha nem látott siker született a MICHELIN Guide 2025 október 9-i díjátadóján.
Bükkszentkereszti Gombanapok. Fotó: Mocsári László
Gombák, ízek, zenék és kalandok - Gombanapok Bükkszentkereszten
MiskolcBelföldBorsod-Abaúj-ZemplénGasztroSzabadidő
A Bükkszentkereszti Gombanapokat október 4-5-én rendezik meg.
MustFeszt - szüreti forgatag az Avason
MiskolcGasztroSzabadidő
Szüret, zene, tánc és must várja a miskolciakat október 11-én az Avason, ahol a MustFeszt színes forgataga kelti életre az őszi hagyományokat.
Erdei Gasztroexpressz élménytúra
Világszínvonalú élményprogram Miskolcon – most már papírunk is van róla
MiskolcKultúraÉletmódGasztroEgészségSzabadidőKörnyezet
A világ száz legjobb fenntartható turisztikai kezdeményezése közé bekerült egy miskolci is.
Iszkor, Ádám és Luca Fotó: Iszkor fb
Iszkor iszkiri a Gajdóba, Luca adott interjút a minapnak
MiskolcGasztro
Iszkor után Gajdó. Hivatalosan péntektől tudjuk: a magas minőségű vendéglátóhely tulajdonosai Mályinka után Miskolc felé, Miskolcon nyitnak. Az Iszkor étterem márkává tétele után a Bortanya helyén jövőre a Gajdó is felkerül a régió kulináris, gasztró térképére.
Séfsapkákkal értékelték a franciák a miskolci éttermeket
MiskolcÉletmódGasztro
Az egyik legrangosabb francia éttermi kalauz inspektorai járták inkognitóban Miskolc éttermeit, szigorú szempontok szerint osztva a minősítéseket, amelyeket a sapkák szimbolizálnak.