Ugrás a tartalomra

Kilenc gyémánt Miskolcnak – taroltunk az országos városmarketing versenyen

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 06. csütörtök 13:21
Elismerték egyebek mellett a Bike Day-t, az Advent Miskolcot, az Avasi Borangolást és a Salkaházi programot is.

Ötödik alkalommal adták át az Országos Városmarketing díjakat szerdán Budapesten. Ahogy a turizmus, úgy maga a pályázat is rekordévet zárt, tavalyhoz képest megduplázódott a pályázók száma, 125 pályázatot nyújtottak be. Ebből 97-en vehettek át elismerést – mondta Piskóti István, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja.

Fotó: Juhász Ákos

A díjkiosztón egyszeres, háromszoros, ötszörös, hatszoros, hétszeres, kilencszeres, 10 és 12-szeres gyémántdíjasok vehettek át oklevelet.

Az eseményen Miskolc kilenc gyémántdíjat zsebelt be. Elismerték a miskolci Bike Day-t, az Advent Miskolc 2018 rendezvényt, a miskolc.hu weboldalt és a miskolcatehelyed.hu microsite-ot, Miskolc város unikális megjelenését a budapesti Utazási Kiállításon, a VII. Avasi Borangolást, a Salkaházi program 2018-as programjait, a Pannon-tenger Múzeum szerepét Miskolc kulturális életében, valamint a 2018-as Miskolci Adventi villamost.

Miskolc továbbá különdíjként idén is felkerült a Gyémánt ranglista első helyére, Győr városával holtversenyben. A díjon tavaly is osztozott a két város. Ez az előző öt év összesített eredményeit fémjelzi. Miskolc öt év alatt 28 gyémántdíjat szerzett az országos versenyen.

A díjakat Piskóti István, az Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) elnökségi tagja, a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének vezetője, valamint Papp-Váry Árpád, az MMSZ alelnöke adta át. A miskolci elismeréseket Nagy Réka kultúráért és kommunikációért felelős polgármesteri biztos vette át.

– Ez az alkalom egy jó példa és nagyszerű bizonyítéka annak, hogy Miskolcnak olyan értékes programjai, rendezvényei és akciói vannak - mind a marketing, mind a turizmus, mind a rendezvényszervezés területén, amik országos figyelemre méltóak – nyilatkozta Nagy Réka, kultúráért és kommunikációért felelős polgármesteri biztos.  Az elmúlt évben hét gyémántot, idén pedig kilenc gyémántot sikerült szereznünk a városnak, ez mindenképpen azt jelzi, hogy az a munka, ami Miskolcon elkezdődött, meghozta a gyümölcsét.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!