Ugrás a tartalomra

Számodra mi az igazi érték? - Meghosszabbították a pályázat beküldési határidejét

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 25. hétfő 11:53
„Számodra mi az igazi érték?” címmel pályázatot hirdet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, a megyében élő általános és középiskolás diákok számára - tájékoztatta portálunkat a megyei önkormányzati hivatal.

Több mint egy hónapja új időszámítás kezdődött Magyarországon. A mindennapi rutinunk, az eddig bevált szokásaink teljesen megváltoztak. Ahogyan mi magunk és az életszemléletünk is megváltozott: átÉRTÉKeltünk sok mindent. Most, hogy életünk nagy részét a lakásunk falai között töltjük összezárva a családunkkal, felÉRTÉKelődhetnek bennünk családi, baráti kapcsolataink, átÉRTÉKelhetjük a természethez, a házi állatainkhoz, vagy a tanulmányainkhoz kötődő viszonyunkat. Most talán több időnk van végre észrevenni, mennyi ÉRTÉK vesz minket körül a mindennapokban.

A pályázat célja

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár magába foglal és menedzsel minden olyan értéket, amely környezeti, történelmi, tradicionális, vagy tudományos szempontból fontos lehet. De ÉRTÉK lehet továbbá egy a barátokkal, vagy a családdal töltött nap, egy kirándulás élménye, vagy az édesanyánk ölelése. A megyei önkormányzat össze kívánja gyűjteni a megyében élő fiatalok igazi ÉRTÉKeit. 

A pályázat feltételei

A4-es méretű pályaműveket várnak, melyek szabadon választott technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, zsírkréta, filctoll, pasztell, vízfesték, tempera stb.), vagy fotómontázsokat, illetve 20 másodperces videót is készíthetnek a diákok. 

Beküldési határidő

A pályaműveket június 15-ig kérik postai úton megküldeni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzati Hivatal részére (3525 Miskolc, Városház tér 1.). A borítékon fel kell tüntetni a pályázat címét: „SZÁMODRA MI AZ IGAZI ÉRTÉK?”. A videókat, illetve fotómontázsokat az ertektar@hivatal.baz.hu e-mail címre várják. A pályázat érvényességének feltétele az ITT található adatlap kitöltése, melyet a rajzzal együtt kell eljuttatni a fenti címre.

Nyeremény

Kategóriánként három nyertest hirdetnek, akik értékes ajándékcsomagot vihetnek majd haza. A beérkezett pályaműveket három kategóriában értékelik, melyekbe életkor alapján sorolják az alkotókat: 6-10 , 11-14, és 15-18 éves korcsoport szerint.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!