Ugrás a tartalomra

A szurkolókkal együtt szervez közös jótékonysági akciót a DVTK

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 10:52
Az év végéhez közeledve, "Ti vagytok a legnagyobbak!" jeligével közös jótékonysági akciót szervez a beteg gyerekekért az Ultras Diósgyőr és a DVTK.

- Régi hagyomány már, hogy a DVTK szurkolói adománygyűjtést szerveznek az év végén, az idei akció is ebbe a sorba illeszkedik - mondta a piros-fehér klub honlapjának Martini Emil, a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda vezetője. - Idén a B-A-Z. Megyei Kórház GYEK Onkohematológiai és csontvelő transzplantációs osztályának beteg gyerekeinek gyógyulását szeretnénk segíteni egy pénzgyűjtéssel, amelyhez nagy örömünkre a DVTK is csatlakozott.

- Barátunk, Ferenci Gábor kislánya, Dia a tavalyi esztendőben, nagyon fiatalon, kisiskolásként daganatos betegségben hunyt el, és most is vannak az osztályon olyan beteg kisgyerekek, akiknek ezzel a segítséggel a gyógyulását segíthetnénk elő, esetleg sajnos utolsó időszakait könnyíthetnénk meg. Gábor az emlékének adózva, lévén komoly versenyzői múlttal is rendelkező harcművész, megfogadta, hogy 100 ezer fekvőtámaszt teljesít. Az utolsó 100-at szeretné a Diósgyőr szurkolóival és a DVTK sportolóival együtt lenyomni december 3-án, a Haladás elleni mérkőzést megelőzően, a DVTK Stadion előtti téren.

- Az elmúlt években a szurkolókkal közösen a DVTK már sokszor bebizonyította, hogy hegyeket képes megmozgatni, ha arra van szükség - tette hozzá Világi Péter, a klub kommunikációs és marketing igazgatója. - Az elmúlt években több alkalommal segítettünk már a GYEK kis betegein, minden évben gyűjtünk a helyi állatmenhelyeknek, nemrég egymillió forintot gyűjtöttünk a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak, és idén tavasszal tartós élelmiszerekkel megtöltöttünk egy kamiont az orosz-ukrán háború menekültjeinek megsegítésére.

Az Ultras Diósgyőr és a DVTK közös gyűjtése december 10-éig tart.

Az adományokat a DSZK (Diósgyőri Szurkolók Közössége) számlaszámára lehet utalni: 11600006-00000000-83461268 (külföldi utalás esetén a HU26116000060000000083461268 számlaszámra). A közlemény rovatba kérik feltüntetni, hogy: „FEKVŐTÁMASZ”!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!