Ugrás a tartalomra

Újraindult a forgalom a Petőfi utcán

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 16:32
Szerdán a Petőfi Sándor utca 31. szám előtti ivóvízvezeték-hálózaton csőtörés történt, amelynek a hibaelhárítását a MIVÍZ Kft. azonnal megkezdte, emiatt csütörtökön délelőtt néhány órán át le volt zárva az uitca érintett szakasza.

A korábban meghirdetett, az esti órákig tartó teljes útlezárást délelőtt 11 órakor feloldották - írta közleményében a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.  

Azt írják, az építési munkálatok előreláthatólag hétfő délutánig tartanak, azonban ez a hibaelhárítási folyamat nem jár teljes lezárással. A munkálatok első szakaszában - szombaton a délelőtti órákig - a közlekedés az úttest jobb szélén, a szabaddá tett parkolóhelyeken keresztül lesz lehetséges. Ezt követően a parkoló sávot bontják fel felbontás és a forgalom a megszokott forgalmi sávba kerül vissza. A teljes útpálya – a forgalmi sáv és a parkolósáv - október 18-án hétfőn délután adják vissza a forgalomnak.

Korábban írtuk: 
Szerdán a Petőfi Sándor utca 31. szám előtti ivóvízvezeték-hálózaton csőtörés történt, amelynek a hibaelhárítását a MIVÍZ Kft. azonnal megkezdte - közölte csütörtökön reggel a vízszolgáltató. 
- A hiba elhárítása során a gépi munkavégzés és az út keskenysége miatt a forgalmat el kellett terelni erről az útszakaszról. A probléma feltárása során a MIVÍZ Kft. szakemberei a csapadékvíz csatorna eddig rejtett hibáját észlelték, amely hiba felderítését és elhárítását csütörtökre ütemezték be -írták. 

A hibaelhárítás időtartama alatt 9 órától előre láthatólag az esti órákig - a gépi munkavégzés miatt - teljes útlezárásra és forgalomelterelésre kell készülni. Az útszakasz ezután ideiglenes jelleggel adható vissza a forgalomnak a teljes útszakasz helyreállításáig. A terelés alatt a Geró János és a Tompa Mihály utcák felől érkező járműveket a Malomszög utca irányába terelik, a Malomszög utcából nem lehet balra kanyarodni a Petőfi utcára, illetve Leningen Károly utcáról nem lehet jobbra kanyarodni a Petőfi utcára. 

Az építési munkálatok előreláthatólag hétfő délutánig tartanak, azonban ez a hibaelhárítási folyamat nem jár teljes lezárással. A munkálatok első szakaszában - szombaton a délelőtti órákig - a közlekedés az úttest jobb szélén, a szabaddá tett parkolóhelyeken keresztül lesz lehetséges. Ezt követően a parkoló sáv kerül felbontásra és a forgalom a megszokott forgalmi sávba kerül vissza. A teljes útpálya – a forgalmi sáv és a parkolósáv - október 18-án hétfőn délután kerül visszaadásra a forgalomnak.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!