Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
24.hu / hvg.hu
Utoljára módosítva
2023. március 30. csütörtök 08:22
Háromnapos törökországi látogatásra érkezett szerdán Novák Katalin, a köztársasági elnök pedig közös sajtótájékoztatót tartott Recep Tayyip Erdogan török elnökkel az ankarai elnöki palotában. Az eseményen a hvg.hu tudósítása szerint a februári törökországi földrengésben résztvevő mentőcsapatok képviselői is részt vettek.
Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 19:59
Az anomália az alacsony színvonalú jogi szabályozottság miatt alakulhatott ki - nyilatkozta a 24.hu-nak a MOK titkár. Közben szerveződnek a pertársaságok: Szabolcsban és Győr-Moson-Sopronban is már több mint ötven háziorvos jelezte, hogy kész csoportos pert indítani a járási tiszti főorvosok kényszerítő határozata ellen.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:20
Az új szervezet március közepén már ülésezett is, feladata pedig az, hogy az egészségügyi és szociális ellátórendszerben a kormány által újonnan bevezetett intézkedéseket helyi szinten vizsgálják. Miskolcon és a vármegyében április 1-jén startol az egységes alapellátási ügyeleti rendszer.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 13:36
Az infláció letörése és a gazdasági felzárkózás folytatása a legfontosabb feladat idén - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter Budapesten, a Magyar Multi Program szerdai zárókonferenciáján.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 13:07
Április 30-án lezárul az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. jogi egyesülésével a Magyar Bankholding keretében csaknem három éve tartó fúziós folyamat - közölte a bankholding szerdán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 19:02
A vízfogyasztás és az energiafogyasztás növekedésére, illetve az ezzel járó rendkívüli mennyiségű hulladék keletkezésére az egyik válasz a körforgásos gazdaság lehet - mondta Áder János kedden az Esztergomi Szakképzési Centrum diákjai számára tartott, az elektromobilizációt is érintő előadásában.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:41
Húsvét előtt kárpátaljai fiataloknak állított össze ajándékcsomagot az Emberi Méltóság Tanácsa, az adományt Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke vette át kedden Budapesten.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 14:53
Akkumulátorgyárak, klímaváltozás, iskolai bántalmazás, ukrán gabona és Horn Gyula volt a téma ma egyebek mellett a parlamentben. Részletes összefoglalónkat az alábbiakban olvashatják. Cikkünk az ülések alatt folyamatosan frissül!
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 12:53
A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai szerint 2023 januárjában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 528 ezer, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 363 ezer forint volt, így a bruttó átlagkereset 16,1, a nettó átlagkereset 16,0 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 07:30
Szeles idő futó záporral, akár hózáporral, a fejfájósak is készülhetnek sajnos, migrénes, görcsös panaszokra. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!