Ugrás a tartalomra

Belföld

Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 11:53
A Magyar Szakszervezeti Szövetség(MASZSZ) januárra 15 százalékos nyugdíjemelést tart elfogadhatónak, a szövetség nyugdíjas tagozata pedig elvárja, hogy a 160 ezer forint alatti nyugdíjból élőket egyösszegű 50 ezer forinttal sürgősen kompenzálja a kormány - derül ki a MASZSZ  hétfői közleményéből.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 11:45
A magyarok 53 százaléka az idén kevesebbet költ majd ajándékokra karácsony előtt, mint szeretne - derül ki a MediaMarkt megbízásából készült reprezentatív felmérésből.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 10:55
A jegybank ötmillió forint felügyeleti bírságot szabott ki a Mol Nyrt.-re, mert a cég a vecsési kőolajmező feltárásával kapcsolatos hírt nem a tőkepiaci működés szempontjából irányadó jogszabálynak megfelelően és felületeken tette közzé - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 10:50
Tovább romlott a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt a Sajó völgyében, Sajószentpéter mellett már Kazincbarcikán és Putnokon is veszélyes a levegő minősége - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfőn közzétett adataiból.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 09:38
Folytatódik a változékony idő, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. A legmagasabb nappali hőmérséklet emelkedik, péntekre már 6-14 fok várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 07:41
Forrás
atv.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 21:06
Szombatra újabb tüntetést szerveztek, miután a héten három fővárosi gimnázium összesen nyolc pedagógusának szüntették meg rendkívüli felmentéssel közalkalmazotti jogviszonyát, mert korábban részt vettek polgári engedetlenségi akciókban.
Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 18:38
Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 76. évében szombat reggel elhunyt Hegedüs Zsuzsa szociológus, filozófus, Orbán Viktor miniszterelnök korábbi főtanácsadója, a Minden gyerek lakjon jól! alapítvány kuratóriumi elnöke – írta a Mandiner.hu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 02. péntek 18:11
Ez az év sem múlhat el MikuLÁSS futás nélkül, főleg hogy az esemény, amelyet azért szerveznek meg évről évre, hogy a látássérültek minél változatosabb sportprogramokon vehessenek részt, a tízedik jubileumánál tart. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. december 02. péntek 13:47
Az emberek a közösségi oldalakon kérdezik egymástól, éppen hol lehet tankolni. A benzinkutak mennyiségi vagy összegben meghatározott korlátozásokat vezetnek be a tankolók számára, hogy a MOL-tól kapott készletek minél tovább elegendőek legyenek. Szakértők szerint a helyzetet csak az oldhatja meg, ha kivezetik az ársapkát, és az importőrök visszatérnek a magyar piacra.