Ugrás a tartalomra

Miskolci fotósok az egészségügyért

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 23. hétfő 19:17
A Miskolci Fotóklub Egyesület rendhagyó ötlettel szeretne segíteni azoknak, akik a jelenlegi járványügyi helyzetben fáradhatatlanul dolgoznak az egészségügyben.
Az egyik felajánlott alkotás.

Az egyesület online fotóaukció szervezésével, az árverésből befolyt összegből olyan eszközöket szeretne vásárolni, amelyek segítséget jelentenek a járvány elleni küzdelemben, a betegek ellátásában, ezzel támogatva a miskolci covidos betegeket ápoló osztályokon folyó munkát.

A felhíváshoz csatlakozó alkotók 59 képet ajánlottak fel, amelyekre az egyesület Facebook oldalán található képgalériában lehet licitálni.

Az online aukció december 15. 19 óráig tart, a részletek a fotóklub hivatalos Facebook oldalán olvashatók. https://www.facebook.com/miskolcifotoklub

Az egyesület minden évben igyekszik támogatni valamilyen jó ügyet, szervezetet: 2017-ben csonka családokról készítettek karácsonyi ajándékként fotókat, 2018-ban a tűzoltóság munkájára szerették volna felhívni a figyelmet fotóik segítségével, 2019-ben pedig örökbe fogadtak az ároktői óvodát.

Azt kérik az érdeklődőktől, hogy licitáljanak a képekre, hogy idén a miskolci covidos betegeket ápoló osztályok munkáját is tudják segíteni!

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!