Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 21:11
54 csapat és 224 versenyző. Június 28-ától Miskolcon rendezik meg a kétnapos Delfin Országos Úszó Bajnokságot. A Kemény Dénes uszodában a legfiatalabb korosztály indul a versenyen. A verseny miatt pénteken és szombaton zárva tart az uszoda, az éves karbantartás miatt pedig kedden, szerdán és csütörtökön is.Utoljára módosítva
2019. június 25. kedd 14:08
Véradással egybekötött jótékony futást rendeznek mintegy egy héten át a Vereckei-hágótól indulva Budapestig. Cél, hogy felhívják a figyelmet a véradás fontosságára és a határon túli gyermekotthonban élők megsegítésére.
Utoljára módosítva
2019. június 24. hétfő 09:52
Női párbajtőrcsapatunk – soraiban a Diósgyőri Vívó Egyesület tehetségével, Nagy Kingával – nyolcadik lett a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.
Utoljára módosítva
2019. június 22. szombat 08:19
Felépülőben van a tavaly október 27-én a nemzetközi Eger Grand Prix tájfutó versenyen történt többszörös bokatörése után Kovács Attila Gábor, a miskolci Zöld Sportok Clubja Életműdíjas rádiós tájfutó Európa-bajnoka, aki júliusban rajthoz áll a rigai világbajnokságon.
Utoljára módosítva
2019. június 20. csütörtök 13:22
Nem kevesebb mint 20 ország 400 fiatalja érkezett Budapestre, az ISF Combat Games-re. A 13-18 éves birkózók, judokák, karatésok és taekvondos fiatalok vetélkedésén mintegy félszáz magyar is a küzdőtérre lépett és lép még. Koleszár Evelin révén miskolci bronzéremnek is örülhettek a sportbarátok a birkózóvilág által U15-ös világbajnokságként számon tartott viadalon.
Utoljára módosítva
2019. június 20. csütörtök 13:20
A július 21-én megrendezendő III. Diósgyőri vár Trail folytatása annak a tavaly elkezdett, idén újra elindított sorozatnak, melyen keresztül a szervezők a megyeszékhely nevezetességeit egy-egy futóverseny keretében is szeretnék megmutatni az érdeklődőknek.
Utoljára módosítva
2019. június 19. szerda 17:18
Harmadik alkalommal rendezi meg a Deboti VSE Hejőkeresztúrban országos vitorlás versenyét, az Expert Fps Kupát, június 29-30-án. A kupa a Magyar Vitorlás Szövetség versenynaptárában szereplő versenyek közül az egyetlen kiemelt (1.2 faktorszámú) ranglista verseny, amelyet a Dunától keletre rendeznek. Az idei kupa részleteiről szerdán délután tartottak sajtótájékoztatót.
Utoljára módosítva
2019. június 18. kedd 16:04
Az MVSC Sporttelepen új futókör várja a sportolni vágyókat, főleg azokra a lakosokra számítanak, akik már eleve oda járnak mozogni. Az új fejlesztés több mint két és félmillió forintba került, és nem valósulhatott volna meg ilyen hamar, ha három képviselő nem ad hozzá fél-félmillió forintot.
Utoljára módosítva
2019. június 18. kedd 13:22
Miskolc is kiemelt helyszíne az „Egy vérből vagyunk!” mottót viselő hatnapos jótékonysági futásnak. Sátoraljaújhely, Sárospatak és Szerencs után, a borsodi megyeszékhelyre június 24-én, hétfőn érkeznek a futók, akikhez csatlakozik Deák- Bárdos Mihály Európa-bajnok, ötszörös vb-ezüstérmes, négyszeres olimpikon birkózó, a Miskolci Sportiskola szakmai vezetője és a Gyarmati Sport Általános Iskola diákjai is.
Utoljára módosítva
2019. június 17. hétfő 12:15
A Mare Nostrum-sorozat múlt heti franciaországi állomásán 100 méter mellen a B-döntőt megnyerte, 50 mellen pedig egy nyolcadik helyet szerzett a társakkal, a körülményekkel és egy kisebb karsérüléssel is megküzdve Sztankovics Anna, a Miskolci Sportiskola úszója.

Programok

-
Uránia-terem
-
Inkubátorház (Andrássy 96.)
-
Tudomány és Technika Háza
-
Miskolci Nemzeti Színház