Ugrás a tartalomra

Egyéni sport

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 06. kedd 11:28
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Hayashi-ha Shito-ryu International világszervezet nemzetközi szemináriumát Budapesten, valamint versenyét Szigetszentmiklóson, ahol a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái is részt vettek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. december 05. hétfő 13:23
A DVTK-Miskolci Sportiskola versenyzői hétvégén a Hajdúnánáson megrendezett Gyermek- és Diák Korcsoport Meghívásos Birkózóversenyen mérettették meg magukat, ahonnan több kategóriában is érmekkel tértek haza - Szinay Attila szakosztályvezető.
Forrás
index.hu
Utoljára módosítva
2022. december 03. szombat 13:04
Miskolc lesz a házigazdája a felnőtt országos ökölvívó-bajnokságnak december 7-e és 10-e között. Ez lesz az év utolsó fontos bokszeseménye hazánkban. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség társrendezője, a Hell Fight Küzdősport Egyesület, az elmúlt években folyamatosan a legjobb tízben végzett a magyar klubok éves versenyében, míg 2021-ben már az előkelő hatodik helyen zárt a rangsorban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 22. kedd 10:03
December 3-án immár tizennegyedik alkalommal rendezi meg a téli időszak egyik legörömtelibb hangulatú vitorlás versenyét a Miskolc-Mályi Vitorlás Sport Club.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 18. péntek 14:18
A dobogó második fokára állhatott Berki Renátó rendőr törzsőrmester a Budo- és Küzdősport Gálán Budapesten.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 13. vasárnap 15:45
A jövő évi korosztályos kontinensviadal kvalifikációs sorozatának második állomását, a Hungarian Opent szombaton rendezték meg, ahol 108 klub, 925 nevezés, 864 versenyző, 17 nemzetből adott tanúbizonyságot tudásáról.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 07. hétfő 12:47
A DVTK-Miskolci Sportiskola versenyzői a hétvégén a Zalaegerszegen és Budapesten megrendezett Országos Szabadfogású Diákolimpia döntőjén, Csehországban pedig egy meghívásos nemzetközi birkózó versenyen vettek részt, ahonnan több korcsoportban is szép eredményekkel tértek haza - tájékoztatta szerkesztőségünket Szinay Attila, szakosztályvezető. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 05. szombat 16:30
Megannyi ifjú tehetség küzdhetett pénteken és szombaton az év végéig biztosan nyitva maradó Kemény Dénes Városi Sportuszoda medencéjében. A II. MiReHu KUPA Testvérvárosok Nemzetközi Úszóverseny egyben a XXXV. Bitskey Zoltán Emlékverseny is volt. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 28. péntek 15:55
Halloween-i örömfutást szervezett az önkormányzat sport csoportja a Népkerti futókörön péntek délelőtt. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 24. hétfő 11:27
A DVTK-Miskolci Sportiskola Birkózó Szakosztályának versenyezői a hétvégén a Püspökladányban megrendezett Területi Szabadfogású Diákolimpián vettek részt, ahonnan több korcsoportban is dobogós helyezésekkel tértek haza. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!