Ugrás a tartalomra

DAM - Településrendezési eszközök módosítása és lakossági fórum

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 03. péntek 11:25
Miskolc településrendezési eszközeinek módosítását kezdeményezi az önkormányzat, a DAM 23365/43 helyrajzi számú ingatlanra, és a tervekkel kapcsolatosan 2023. november 9-én 14 órai kezdettel lakossági fórumot is tartanak.
Grafika: PM

A módosítás a nagyméretű, 130 hektáros Gipe jelű egyéb ipari terület céljára szabályozott terület déli részén a kialakult használatnak megfelelő Gksz jelű kereskedelmi szolgáltató terület kialakításáról és annak Kb-Mú jelű magánútról történő megközelítéséről szól, ami megtekinthető a Főépítészi Kabinetben vagy az alábbi internetcímen ITT (kattints!).

A tervezett módosítás célja a DAM morfológiailag a legmagasabban fekvő déli területének telekosztása, a ma is telephelyekként működő, több ipari épülettel ellátott terület önálló helyrajzi számokkal történő ellátása. A tervezési terület az egykori DAM jelenleg még osztatlan közös tulajdonban lévő területének déli részén található. 

A tervekkel kapcsolatosan 2023. november 9-én 14 órai kezdettel lakossági fórumot tartanak Miskolc MJV Polgármesteri Hivatalának (Miskolc, Hunyadi u. 2. sz.) III. emeleti ferdetetős tárgyalójában - áll a Polgármesteri Hivatal közleményében.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!