Ugrás a tartalomra

Diósgyőrbe is ellátogat a húsvéti nyuszi

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 24. vasárnap 18:48
Március utolsó hétvégéjén húsvéti programoknak ad otthont az Ady Endre Művelődési Ház.

Március 30-án, nagyszombaton, kicsiknek és nagyoknak egyaránt egész napos programot kínál az Ady Endre Művelődési Ház és környéke, hiszen Húsvéti forgatagot szerveznek az Miskolci Kulturális Központ munkatársai.

A családi napon mindenki megtalálja majd a neki tetsző elfoglaltságot. A kézműves kuckóban ünnepi dekorációkat készíthetünk különböző anyagokból, méltón várva ezzel húsvét vasárnapját, akinek kedve van, az pedig részt vehet a tojásfutamban, a bátrabbak a zsákban ugrálást is kipróbálhatják.

Emellett nyuszifüles célbadobás és akadálypálya is színesíti a programokat, amelyek kihívást tartogatnak az igazi kalandot keresőknek. Leginkább a gyerekeknek kedveznek a mesesarokkal, hiszen a Japánból eredő és méltán népszerű papírszínház, a Kamishibai a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja, így ez valódi élménnyé változtatja majd a hagyományos meseolvasást.

Emellett tánc- és mazsorettbemutatók is szórakoztatják a helyszínre érkezőket, délután négy órától pedig a kicsik nagy örömére fellép az Iszkiri zenekar. Akinek ennyi sem lenne elég, annak arcfestéssel és csillámtetoválással is kedveskednek az MKK munkatársai.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!