Ugrás a tartalomra

Egy perc Miskolc: Csapadékvíz elvezetés, változik a menetrend, kórustalálkozó

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 10. kedd 16:43
Az utóbbi 24 óra legfontosabb helyi hírei egy percben.

Csapadékvíz elvezetés Perecesen 
Jól halad a csapadékvíz elvezetési rendszer felújítása Miskolc Pereces városrészében. Bazin Levente önkormányzati képviselő szerint erre azért volt szükség, mert a víz nemcsak az utcákat, de a házakat is elöntötte. A beruházás 550 millió forint, vissza nem térítendő támogatásból valósul meg.
 

Változik a menetrend szombattól
Október 14-től, szombattól változik a miskolci tömegközlekedés. Az új menetrend tervezetet az önkormányzat Közlekedésszervező Osztálya dolgozta ki. A változások között szerepel például, hogy munkanapokon reggel és délután, valamint a délutáni csúcsidőszak végén is sűrítő villamosjáratok indulnak. Visszatérnek a korábbi 30-as buszjáratok és a 29-es busz az Avas kilátótól az Újgyőri főtérig körjáratként közlekedik, fordított irányban pedig 39-es jelzéssel. 
 

Veczán Pál kórustalálkozó
Szerdán zsoltáréneklő versennyel kezdődik a 29. Veczán Pál Egyházi Kórustalálkozó Miskolcon. Öt napon át, öt helyszínen és csaknem hatszáz fellépővel várják az egyházi zenét kedvelő közönséget. A vasárnapi zárónapon a Nyilas Misi Ház megalakulásának 20. évfordulója alkalmából ünnepi Istentiszteleten hirdet igét Balog Zoltán református püspök.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!