Ugrás a tartalomra

Megint vendégül látták a nagycsaládosokat 

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. május 30. vasárnap 16:32
Gyermeknap alkalmából kit lehetne legjobban meglepni, ha nem azokat a közösségeket, ahol sok-sok ünnepelt él, így a nagycsaládosokat. A Creppy palacsinta-ebédre várt hét kicsit szüleikkel együtt. 
Fotó: Juhász Ákos

Már nem az első alkalom, hogy a Creppy PalacsintaHáz Étterem célközönségének kedveskedik. Alapelvük, hogy a palacsintát mindenki szereti, így felnőtt és gyermek is szívesen megkóstolja a sósan és édesen is újragondolt kínálatot. Oszlánczi Réka, a Creppy alapítója elmondta, csapatának nagyon fontos, hogy olyan gyerekek is részesülhessenek a palacsintás élményekben, akik ritkábban tudnak hozzájutni. – Célul tűztük ki azt, hogy két nagycsaládot is vendégül látunk. Egyikük a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének az elnöke, Bak László feleségével és négy gyermekével, másikuk pedig Kaló Borbála családjával.

– Nagyon örültünk, hogy eljöhettünk ebbe a különleges étterembe, mert imádják a palacsintát jó sok csokoládéval és tejszínhabbal, amitől fültől fülig majszosak lesznek – mondta az anyuka, akinek három gyermeke van: Hunor nyolc-, Lenke hat- és Júlia hároméves.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!