Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 02. 05.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 05. hétfő 07:29
Erős széllökések miatt elsőfokú riasztás van érvényben a vármegyében.

Időjárás

Délnyugat felől vékonyodik, szakadozik a felhőzet, és egyre inkább a szűrt napsütés válik jellemzővé a fátyolfelhők mellett. Délelőtt helyenként még előfordulhat eső, zápor, később csapadék már nem valószínű. Az ország délnyugati harmadán jobbára mérsékelt marad a légmozgás, másutt azonban erős, viharos lesz az északnyugati, nyugati szél. A hőmérséklet délután 10 és 19, késő este 3, 10 fok között várható – írja hétfő reggeli előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Makulátlan – az egész városban, minden mérőállomáson jó a levegő minősége, írja a pmmonitoring.hu oldal.

Útinform (a Miskolci Városgazda Facebook-oldalán tájékoztat):

A Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

A Petőfi téren – Kazinczy u. kereszteződésében sárgán villogtak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Diófa u. 3
Dráva u. 13
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kiss Ernő u. – HUN Petrol benzinkút kihajtója előtt 5m-rel
Kis-Hunyad u. 49
Kiss tábornok út – 10-es Posta előtt
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Munkás u. 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Pillangó u. 12.
Sajó u. 14
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vászonfehérítő u. 14
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos

Nem kell mindig nemet mondanod a kísértésre, néha te magad is elgyengülhetsz egy kicsit. Ha nem ártasz vele senkinek, akkor ne légy ma szigorú önmagadhoz, engedj meg magadnak valami apró luxust, vagy csak menj ma korábban az ágyba, és egy csésze tea mellett lazíts egy keveset.

Bika

Ha egy új szerelem van kilátásban, ma érdemes bedobnod magadat, mert a csillagok kedvezően alakulnak a romantika szempontjából, és a szenvedélyek is lángra lobbanhatnak. Ne légy szégyellős, minden okod megvan az önbizalomra, és most érdemes élned a vonzerőddel.

Ikrek

Ne ítélj el valakit olyasmiért, amit korábban már te is elkövettél – még akkor sem, ha vele ellentétben te tudod, hogy soha nem lennél képes újra egy hasonló hibára. Szállj le a magas lóról, és próbálj inkább segíteni neki, hogy ő is felismerje a ballépéseit, ha pedig erre nem hajlandó, egyszerűen lépj tovább, anélkül, hogy ítéletet mondanál.

Rák

Mindenkinek vannak titkai, de téged mégis kellemetlenül érint, hogy a tieid közül az egyik ma nyilvánosságra kerül. Ha nem aggódod túl a dolgot, hamar kiderül, hogy te kellemetlenebbül érezted magadat miatta, mint amennyire másokat érdekel a dolog, és lehet, hogy még meg is könnyebbülsz, hogy nem kell rejtegetned a dolgot tovább.

Oroszlán

A sors senkire nem vár, és ha elszalasztasz ma egy lehetőséget, később nem lesz alkalmad bepótolni a hiányosságot. Ne mérlegelj sokat, főleg, ha nincs is mit veszítened. A tapasztalat mindenképpen jól jön majd, egy új kihívás pedig csak edzettebbé tehet.

Szűz

Olyan ajtókon dörömbölsz, amelyek soha nem fognak megnyílni előtted. A továbblépés most nem feladást, hanem elfogadást jelent, hiszen az energiáidat valami sokkal rétékesebb és megtérülőbb dologba is fektethetnéd. A szerelmi életedben például lehet valaki, aki csak arra vár, hogy te megtedd az első lépést.

Mérleg

Már félig szinte meg is feledkeztél egy problémáról, amikor az ismét szembejön, és rá kell jönnöd, hogy maguktól nem oldódnak meg a dolgok. Bármilyen kellemetlen is, egyszer és mindenkorra le kell rendezned ezt a kérdést, így többé nem lesz mumus az ágyad alatt.

Skorpió

Egy fontos hívást vagy levelet vársz, de a hír csak nem akar megérkezni. Ne vesztegesd az idődet, mert csak lassabban telnek a percek, próbáld addig is elfoglalni magadat valamivel, lehetőleg olyannal, aminek nincs köze a hírhez, amire vársz, így az eredmény nem fogja befolyásolni az addigi tevékenységedet.

Nyilas

Ha mélyen magadba nézel, rádöbbensz, hogy bizonyos fokig te is felelős vagy egy olyan helyzet kialakulásáért, ami most elégedetlenséggel tölt el. A múlton rágódni azonban már nem érdemes, a legtöbb, amit tehetsz, hogy levonod a tanulságokat, és a következő hasonló alkalommal már bölcsebb és tapasztaltabb leszel.

Bak

Hiába int mindenki, te egy fontos kérdésben mégis a magad feje után mész. Nem biztos, hogy ez később kifizetődik, de még ha hibás döntést hozol is ma, legalább biztos lehetsz benne, hogy azt tetted, amit igazán szerettél volna. A saját életét mindenki a maga szabályai szerint játsza.

Vízöntő

Egy izgalmas lehetőséget kínálnak ma fel, amiről régóta álmodozol, most azonban, hogy elérhető közelségbe került, mégis megijedsz, mert nem tudod, hogy készen állsz-e rá. Ne várj a következő alkalomra, mert talán soha nem jön el, inkább ragadd meg a mostanit, és mutasd meg a legjobb oldaladat. Ha mindent beleadsz, ez is elég lesz.

Halak

Ábrándos hangulatban ébredsz, és hiába a sok negatív vélemény, te mégis meglátod ma mindenben a szépet és a lehetőséget, és igyekszel a körülötted lévők életét is könnyebbé tenni egy-egy apró cselekedettel vagy gesztussal. A nap végére megtérül a kitartásod, mert találkozhatsz valakivel, aki hasonlóan gondolkodik.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló