Ugrás a tartalomra

Minap – indító (2024.03.28.) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 28. csütörtök 08:20
Labilis időjárással kalkuláljunk nagycsütörtökön.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A Dunántúlon eleinte napos idő várható, majd a frontális felhő- és csapadékrendszer délelőttre az északkeleti tájakat is elhagyja, így ott is csökken a felhőzet. Ugyanakkor a déli óráktól délnyugat felől erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőtakaró, ezzel együtt nő a csapadékhajlam. Napközben kevesebb, estétől már több helyen valószínű - nagyobb eséllyel az ország északi felén - zápor, sőt egy-egy zivatar sem kizárt. A délnyugati szelet országszerte erős, több helyen viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között várható, a déli, délkeleti tájakon lesz a legmelegebb idő. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő – a Hungaromet információi alapján. 

Levegőminőség

Csütörtök reggel tiszta időre ébredhetett Miskolc. A levegő minősége a város legnagyobb részén jó vagy megfelelő – a pmmonitoring.hu adatai szerint.  

Útinform

Miskolci Városgazda közlekedési információ szerint félpályás terelésre lehet számítani:

Áfonyás u. 18
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bencések útja 79
Bodrogi Zsigmond u. 9
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Csokonai u. 98
Előhegy u.72
Erdő sor 12
Erdő sor 19
Hajós Alfréd u. 16
Koppány u. eleje
Kőműves u. 31.,
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Pillangó u. 12
Szarkahegy u. 58
Somlay Artúr u. 32

Horoszkóp

Kos

Néha nem árt megkérdőjelezni magadban olyan dolgokat, amiket mindig evidensnek tartottál, mert lehet, hogy a fejlődésedet valami olyasmi gátolja, amitől régóta nem tudsz elszakadni. Ne feledd, hogy semmi sem kötelező, minden csak döntés kérdése, és rajtad áll, hogy milyen irányba tereled az életedet.

Bika

Lehet, hogy valamit igazán örömmel és szívesen csinálsz, de azért ne hagyd, hogy valaki visszaéljen ezzel, és kihasználja a lelkesedésedet. Ne hajtsd túl magadat, ha a babérokat valaki más aratja le, ha nem is anyagi, de legalább erkölcsi, tapasztalati szinten érje meg neked a dolog.

Ikrek

Ahogyan telik a nap, egyre inkább az az érzésed támad, hogy valaki elhallgat valamit előled. Nem minden ajtót kell kinyitnod, de ha úgy érzed, hogy a dolgok a te életedre is hatással lehetnek, akkor ne hagyd, hogy mások a fejed felett döntsenek.

Rák

Nem mindig sikerül megnyílnod az idegenek előtt, és a félénkségedet sokan barátságtalanságnak, mogorvaságnak vélhetik. Ma, amikor találkozol valakivel, próbálj erőt venni magadon, és legyél kicsit nyitottabb. Nincs okod aggódni, mert a másik is így reagál majd, és ha megkedvel, előnyöd származhat a kapcsolatból.

Oroszlán

Vannak jobb és vannak rosszabb napok, de a legtöbbször rajtad áll, hogy hogyan ítéled meg a dolgokat. Így lesz ez ma is, amikor csak te döntöd el, hogy a pozitív eseményekre koncentrálsz, vagy inkább mindenben a rossz dolgokat veszed észre.

Szűz

Elkeserít, hogy már megint sakkoznod kell a számlákkal, és nyugodtabban aludnál, ha nem kéne a pénzügyek miatt aggódnod többé. Egy ötletedből ma akár pénzügyi hasznot is kovácsolhatsz, de ez jár majd némi kockázattal. Csak akkor vágj bele a lehetőségbe, ha az esetleges bukás sem jár túl nagy áldozattal.

Mérleg

Nem felelhetsz meg mindig mindenkinek, még akkor sem, ha rosszul viseled, ha valaki nem néz rád jó szemmel. Amikor a véleményedet kérik, a legjobb, amit tehetsz, ha őszinte leszel, hiszen bármit is mondanál, lenne, akinek nem tetszik a dolog. Így legalább önmagad előtt nem kell majd szégyellned magadat.

Skorpió

Egy váratlanul támadó konfliktus hevesebb lesz, mint azt elsőre hinnéd. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, még akkor is, ha nem érted, mi bosszantotta fel így a másikat. Lehet, hogy nehéz lesz nyugodtnak maradni, de ha kitartasz, fel fogja tárni a valódi érzelmeit, és ez neked is segít, hogy jobban megértsd, mi okozta a bajt.

Nyilas

Te is érzed, hogy nem halogathatod tovább, most már tenned kell valamit az anyagi fellendülés érdekében. Még ha most nem is tarthatatlan a helyzet, azt is tudod, hogy a tűzoltás nem lesz elég, hosszú távú tervre van szükség. A legjobb, ha már most hozzáfogsz a megoldás kereséséhez.

Bak

Valamilyen változás előtt állsz, és legyen szó a családi állapotod változásáról, munkahely váltásról vagy költözésről, némi aggodalommal vegyes izgalommal tekintesz a jövőbe. A mai nap eseményei igazolni fogják, hogy jól döntöttél, és hogy meg van benned a kellő erő ahhoz, hogy megold a problémákat, bármit is tartogat a jövő.

Vízöntő

A munkahelyeden komoly kihívással szembesülhetsz ma, és csak tovább tetézi az aggodalmadat, hogy tudod, a főnököd minden lépésedet figyeli. Próbálj a megoldásokra koncentrálni, és ne arra, hogy kiknek kell megfelelned. Ha önmagadat adod, akkor most is ugyanúgy helyt állsz majd, mint máskor.

Halak

Tudod, hogy a tűzzel játszol, de egy bűnös szenvedély annyira izgalomban tart, hogy nem tudsz szabadulni tőle. Ha úgy érzed, a kaland megéri a kockázatot, akkor ne legyen bűntudatod: az életet éppen ezek a pikáns fűszerek teszik széppé. Arra vigyázz, hogy mások ne sérüljenek a te kedvteléseid miatt.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!