Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.10.11.) - Időjárás, útinform, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. október 11. szerda 08:22
Északkelet-Magyarországon borult marad az ég, a légszennyezettségi adatok alapján az igazi fűtésszezon (rossz bakanccsal, marmonkannával a kazánban) még nem indult meg: Miskolc levegője jó.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint az északkeleti harmadban borult maradhat az ég. Másutt a párásság megszűnését követően sok napsütésben lesz részünk a többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett. Jelentéktelen eső, szitálás néhol nem zárható ki. A délies szél nagyobb területen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 26 fok között változik, de a tartósan borult részeken ennél több fokkal hűvösebb lehet. Késő estére 10 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség 

Városszerte jó, illetve megfelelő kategóriába esik a levegő minősége - derül ki a pmmonitoring.hu szerda reggeli adataiból.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi szerint félpályás terelésre lehet számítani:

Aradi u. 35

Avar u. 12

Balassi B. u. 15

Bányamécs u. 11

Brassói u. 34

Bárczay u. 13

Báthori sor 55

Benyiczky u. - Eszperantó u. kereszteződése

Besenyői u. 6

Bezerédi u. 28

Bíró u. 10

Bükkszentlászló fő út 9

Csortos Gy. u.- Lányi E. u. kereszteződése

Deák F. u. 11

Előhegy u. 54

Erdősor u. 22; 52

Erenyő u. 86

Farkas Jenő u. 15

Fém u. 4

Garam u. 4

Gyula u.15

Irinyi J.u. - Iván u. kereszteződés

Kabar u. 5

Kis-Hunyad u. 55

Koboz u.2.

Középszer u. 40; 42

Lévay u. - Zrínyi I. u. kereszteződés

Malom u. – Szirmai u. kereszteződés

Maros u. – Görögszőlő u. kereszteződés

Mányoki Á. u. 52

Mikes Kelemen u. 4

Nyár u. 19

Negyvennyolcas u. 3-5.

Puskin - Gózon u. kereszteződés

Pillangó u. 12.

Pozsonyi u. 27

Reptéri út 2-4

Réz u.7

Serház u. 4

Sütő J. u. 23

Szabadság u.20

Szamos u. 35

Tábortűz u. 3

Tulipán u. 16

Vasöntő u. 5

Vásárhelyi P. u. 2

Zrínyi I. u. 53

 

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Ez a nap lehetőséget kínál a Kosnak, hogy egy gyengeségével leszámoljon. A lehetőség adott, de attól még önnek kell elvégeznie a munkát, önnek kell beletennie a dologba az energiát, szóval ne azt várja, hogy minden magától megoldódjon, hanem vegyen erőt önmagán még ma!

Bika (04.20.–05.20.)
Egy kis egyedüllétre vágyik, egy kis szótlan feloldódásra – jól érzi, ebből tud most a leginkább erőt meríteni, megújulni. Kétkezi munka, mozgás, séta, sport, zene, tánc: ezek mind alkalmasak lehetnek a dologra, a lényeg, hogy ne a szavaké legyen a főszerep!

Ikrek (05.21.–06.21.)
Ma életre fog kelni önben egy új érzés vagy képesség, amiről azt hitte, hogy rég nem életképes, ha egyáltalán az volt valaha. Ismerkedjen ezzel az új energiával – igen, ez is ön!

Rák (06.22.–07.22.)
Több ma önben az energia, mint gondolná! Ennek az energiának a birtokában fennáll a veszély, hogy addig megy előre, amíg más nem figyelmezteti, hogy hol a határ. Ne vegye sértésnek tehát, ha figyelmeztetik, jó szándék van az illető mondatai mögött!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Ami eddig megbízhatóan működött, az ma valamiért nem akarja az igazságot. Figyeljen egy picit befelé: ha úgy érzi, hogy az univerzum azt üzeni ezzel, hogy hagyja az egészet a fenébe, akkor itt a lehetőség a továbblépésre.

Szűz (08.23.–09.22.)
Egy ideje gyakran érzi úgy, mintha csapdába esett volna – ki szeretne törni, de nem tud. A mai nap lehetőséget nyújt önnek arra, hogy ráismerjen, hogy pontosan mi is az a hely, ahonnan nem tud továbblépni, és hogy mi az az erő, ami visszatartja önt.

Mérleg (09.23.–10.22.)
A Mérleg csillagjegy szülöttei számára ez a nap valaminek a végét jelzi majd. És ha odafigyel, rögtön azt is tudni fogja, hogy ezek után hol és hogyan tud egy új kezdetbe belefogni.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Nem volt logikus, hogy az lett az elmúlt időszak eseményeinek konzekvenciája, ami lett – hogyan láthatta volna előre? Ne ostorozza magát, és ne is hallgasson azokra, akik azzal jönnek, hogy „na ugye megmondtam”, mert ők sem tudhatták előre, még ha bele is trafáltak. Hamarosan túl lesz az első meglepetés fázisán, és tudni fogja, merre lépjen tovább!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Kibomló kötelékek – a nap egyik alapvető élménye lesz az ön számára. Figyelje meg, ahogy elszabadul egy bizonyos, korábban fix, vagy legalábbis fixnek vélt dolog. Egyelőre ne örüljön, ne is ijedjen meg: nem lehet még tudni, hogy pontosan merre mozdul el és meddig fog eljutni.

Bak (12.22.–01.19.)
Előre tudta, hogy a világ nem lesz többé ugyanaz, és valóban, a mai nap egyik nagy tapasztalata az lesz, mennyi minden változott. Lesz, aki sír, emiatt, más talán nevet, de a legjobb reakció valószínűleg az elcsendesedés. Na sajnálja az időt egy kis befeléfordulástól, szüksége lehet rá, hogy a dolgokat helyre tudja magában tenni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Valami elmozdul, megindul, és egyelőre úgy tűnik, hogy ön az egyetlen, aki ezt észreveszi. Figyelje ezt a változást a jövőben is, mert lehet, hogy más számára nem figyelemre méltó, de az ön életében nagyon is fontos lehet – egyáltalán nem véletlen, hogy önnek feltűnt!

Halak (02.19.–03.20.)
Minden nap ugyanaz a probléma, de most végre legalább tud beszélni róla valakivel. Meglepő tud lenni, mennyit változtat önmagában az, hogy az ember tudja, hogy nincs egyedül.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!