Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.01.06.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. január 06. szombat 08:20
Véget ér a januári tavasz. Hideg idő jön a hétvégén.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint döntően borult idő várható, délen, délkeleten átmenetileg szakadozhat, vékonyodhat a felhőzet. Több helyen, több hullámban kell esőre, záporra számítani, napközben legkisebb eséllyel a délkeleti megyékben valószínű csapadék. A Viharsarokban a déli, délkeleti, a nyugati megyékben már az északira forduló szelet kísérik élénk, utóbbi tájon késő estétől erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 16 fok között várható, északnyugaton az alacsonyabb, a déli, délkeleti országrészben a magasabb értékekkel. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte többnyire megfelelő a levegő minősége. Ez alól kilenc mérőállomás képez kivételt, ahol elfogadható, illetve szennyezett kategóriába esik a légminőség - számol be a pmmonitoring.hu.

Horoszkóp

Kos
A nehéz helyzetekben tudod meg igazán, hogy ki az, akire számíthatsz. Nincs okod rosszul érezni magadat, hiszen bárki kerülhet szorult helyzetbe. Aki segít, hogy ne bántson a dolog, az lesz az igazi társad.

Bika
Egyelőre csak óvatosan puhatolózol, mert nem szeretnéd, ha úgy tűnne, hogy követelsz valamit, ami nem jár neked. Pedig nyugodtan lehetnél egy kicsit bátrabb, hiszen sokat tettél már le az asztalra.

Ikrek
Sokat megadnál azért, ha most lehetne végre egy kis nyugalmad, de úgy tűnik, erre várnod kell addig, amíg egy fontos problémát elhárítasz. Te vagy egyedül alkalmas erre a feladatra.

Rák
Nem szereted az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, de ha a helyzet azt kívánja meg, akkor még az utolsó pillanatokban is tudsz csodát tenni. Azt azonban nem várhatják tőled, hogy mindig ezt csináld.

Oroszlán
Valaki túlmegy a tűréshatárodon, és úgy érzed, nem vagy képes tovább elviselni őt. Ezt azonban csak a pillanatnyi harag mondatja veled, hiszen ennél sokkal többet jelent ő a számodra.

Szűz
Olyan helyen találsz megnyugvásra, ahol nem is vártad, és nem is vagy biztos abban, hogy ez a béke sokáig tart. A pillanatot azonban érdemes kiélvezni, hiszen ki tudja, hogy mikor lesz ismét ilyen.

Mérleg
Akik igazán szeretnek, azokat a sikereid sem teszi iriggyé, hanem veled együtt örülnek nekik. Ne kérkedj, de ne is tagadd el az örömeidet azért, mert mások reakciójától félsz, vagy szégyelled a boldogságodat.

Skorpió
Valaki, aki igazán közel áll hozzád, olyasmit kér tőled, amit nem szívesen teljesítesz, ugyanakkor neki se szívesen mondasz nemet. Meg kell találnod, mi az a határ, ameddig hajlandó vagy elmenni érte.

Nyilas
Neked kell döntéseket hozni egy nehéz helyzetben, és ez nem könnyű, mert te magad sem tudod biztosan, hogy mi lenne a jó megoldás. Lehet, hogy másoknak sem válaszok, csak inkább az önbizalmad kell.

Bak
Ha nem tudod, mit hoz a következő pillanat, az lehet izgalmas lehetőség, de félelmetes helyzet is. Rajtad múlik, hogy mit hozol ki belőle, és hogy hogyan éled meg a helyzetet, amiben vagy.

Vízöntő
Valami jól indult, de ha túlságosan elbízod magadat, akkor elveszítheted az előnyt, amire szert tettél. Maradj kitartó, és ne akard kisujjból megoldani azt a problémát, ami teljes figyelmet kíván.

Halak
Szeretnél meggyőzni valakit valamiről, de ha te sem vagy biztos a dologban, akkor ez nem csak nehéz feladat, de nem is feltétlenül a legjobb megoldás. Arra az útra bátoríts másokat is, amelyikben te is hiszel.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!