Ugrás a tartalomra

Miskolci programok gyereknapra

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 30. vasárnap 10:32
A Miskolctapolcai Strandfürdő, a Csodamalom Bábszínház és az MKK is programokkal várja a kicsiket és a nagyokat gyereknap alkalmából.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben feltöltött medencékkel és vízi játékokkal is várják a csobbani vágyó gyerekeket. Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője elmondta, minden kicsinek ajándékkal készülnek. – A többi közt szerencsekerék játék, kézműves foglalkozás is lesz, és akvafitness órákat tartanak majd a nagyobbaknak. A Miskolctapolcai Strandfürdő vasárnap délelőtt 10 órától nyitja meg kapuit a látogatók előtt.

A lillafüredi kisvasút járataira szombaton és vasárnap is kedvezményesen lehet majd jegyet váltani. A LÁEV vonalán továbbra is rendkívüli menetrend van érvényben, amiről a társaság honlapján lehet tájékozódni.

A Csodamalom Bábszínház társulata vasárnap délelőtt fél 11-től a Meseláda előadással tér vissza. A darabra gyerekeknek és felnőtteknek is ingyenes lesz a belépés. Az előadás után pedig ajándékkal is kedveskednek a résztvevőknek.

Május utolsó vasárnapján a Művészetek Házában látványos jelmezek és varázslatos díszlet repíti a kicsiket a Kerekerdőbe a Keszekusza varázspálcája című előadáson.

Az Ady Endre Művelődési Házban pedig Süsü, a sárkány kalandjait ismerhetik meg a gyerekek délután 5 órától.

További hírek

Olvasnivaló