Ugrás a tartalomra

2025-ig támogatás a mikulásvonatozóknak

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. december 06. szerda 20:27
2025 végéig szóló támogatási szerződést írt alá kedden az Első Miskolci Lions Klub  alapítványa és a  Mikulásvonatot működtető “Diósgyőrért, a Diósgyőri Vár Térségének Fejlesztéséért" Közhasznú Alapítvánnyal.
Fotó: Mikulásvonat

Az Első Miskolci Lions Klub idén első ízben állt a szervezők mellé mint jószolgálati partner és több mint nyolcszáz gyerek és kísérő részvételét támogatták. A Mikulásvonat egyik alapvető célkitűzése volt kezdetektől fogva a beteg, sérült, nehéz anyagi körülmények között élő,  speciális nevelési igényű gyerekek támogatott részvétele intézményi keretek között. 

Az idén ebben az egyre nagyobb támogatási igényű feladatban lett a jószolgálati partner az Első Miskolci Lions klub. A támogatásra pályázatot írt ki a szervező alapítvány, amelyre gyermekintézmények jelentkeztek, köztük a Tüskevár -Éltes Mátyás páros, amelyet az Első Miskolci Lions Klub több mint két évtizede segít. 

A most aláírt szerződés biztos alapot nyújt arra, hogy az elkövetkezendő két évben minden sikerrel pályázó intézménybe járó rászoruló gyerekek előtt telente megnyíljon a lillafüredi mesebirodalom.

Fotó: Mocsári László

A szerződést a diósgyőriek részéről Boda Péter, a Lions alapítványa nevében Fazekas Csaba kötötték meg.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!