Ugrás a tartalomra

Átadták a jótékonysági est adományát Böjte Csabának

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. február 18. csütörtök 15:06
Déván vette át a tavaly megtartott Jónak lenni jó elnevezésű hagyományos adventi jótékonysági gálaestből befolyt adományt a dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes. Az online műsor bevétele nyolcszázezer forint volt.

A Borsodi Magyar Közösségek Szövetsége – Mente Egyesület és a miskolci polgármesteri hivatal szervezi meg minden évben a Jónak lenni jó – adventi jótékonysági lélekhangoló gálaestet. A pandémia idején sem szakítottak a hagyományokkal, csak online formára tértek át. Így a családok mindamellett, hogy nemes célt támogattak, otthonról, biztonságos körülmények között élhették át a karácsonyi hangolódás zenés élményét Böjte Csabával és a résztvevő miskolci zenekarokkal.

Fellépett Ács Gyula és a Reményi Ede Kamarazenekar, a Számadó Zenekar, az Esztenás együttes, a Tényleg Zenekar, valamint a Tradíció Edukáció Alapítvány népzenész növendékei és tanárai. 

Az esemény bevételével a hagyomány szerint a dévai Szent Ferenc Alapítvány gyermekeit támogatták, hiszen a szervezetnek célja segíteni a bajban, nehéz helyzetben lévő legkisebbeket.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!