Ugrás a tartalomra

Éjszakai munkavégzés a Kazinczy Ferenc és a Horváth Lajos utcákban

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 28. csütörtök 13:49
Csütörtökről péntekre virradó éjszaka a MIVÍZ csatornatisztítási és ellenőrzési munkálatokat végez a Kazinczy Ferenc utcai és a Horváth Lajos utcai szennyvíz gerincvezetéken.

A MIVÍZ Kft. tájékoztatja a Kazinczy Ferenc és Horváth Lajos utcák környezetében lakókat és az arra közlekedőket, hogy a 2023. szeptember 28. csütörtökről, szeptember 29. péntekre virradó éjszaka csatornatisztítási és ellenőrzési munkálatokat végez a Kazinczy Ferenc utcai és a Horváth Lajos utcai szennyvíz gerincvezetéken - tájékoztat közleményben az önkormányzat.

A munkálatokra a Kazinczy Ferenc utcában a Petőfi tér - Kazinczy F. u. - Szeles u. - Jókai u. csomópont és a Kazinczy F. u. – Horváth Lajos u. kereszteződés közötti szakaszon, valamint a Horváth Lajos utcában a Kazinczy F. u. és a Szentpáli u. közötti szakaszon kerül sor.

Az autóbusz- és a gépkocsiforgalom zavartalanságának biztosítása érdekében a munkálatokat kizárólag az éjszakai órákban tudják elvégezni. A zajjal járó munkálatok miatt csütörtök éjszaka 23:00 és péntek hajnali 4:00 közötti időszakban az érintett lakók szíves türelmét és megértését kéri a MIVÍZ Kft. - írják.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!