Ugrás a tartalomra

Elhunyt Ragályiné Hajdú Zsuzsanna, a Miskolci Pedagógiai Oktatási Központ vezetője

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. augusztus 09. péntek 11:17
Augusztus 3-án, életének 65. évében elhunyt Ragályiné Hajdú Zsuzsanna, az Oktatasi Hivatal (OH) Miskolci Pedagógiai Oktatási Központjának (POK) vezetője. Ragályiné Hajdú Zsuzsanna csaknem 10 éven át vezette az OH miskolci szervezeti egységét.

A főosztályvezető Miskolcon született, és pályafutása is a borsodi megyeszékhelyhez köti: tanítóként és tanárként szerzett diplomát, és egy miskolci általános iskolában helyezkedett el. 1992-ben iskolaigazgató lett. 1999-től az OH jogelődje, az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközpont régiós igazgatóságát vezette.

2010 és 2015 között a tanügyigazgatás számos további területén is tapasztalatot szerzett: dolgozott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban, az Oktatási Hivatalban projektvezetőként, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában és tankerületi vezetőként is. 2015-ben tért vissza az OH-ba a Miskolci POK vezetőjeként.

Tudását folyamatosan bővítette, többek között a számvitel, a gazdaságtan és a tanügyigazgatás területén szerzett a munkájában is jól hasznosítható ismereteket – olvasható az oktatas.hu-n.

Mint írják: Ragályiné Hajdú Zsuzsanna személyisége, szakmai tudása és elhivatottsága rendkívül inspiráló volt. Mindig nyitott volt az új ötletekre és megoldásokra, és soha nem riadt vissza a kihívásoktól. Sok erővel viselt betegségben, ám hirtelen hunyt el. Kollégái szeretettel emlékeznek rá. 

Ragályiné Hajdú Zsuzsannára Veres Pál polgármester is megemlékezett Facebook-oldalán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!