Ugrás a tartalomra

Elmaradnak a tervezett programok Nyékládházán

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 10. hétfő 12:12
Az egészségügyi helyzet miatt döntöttek így.

A Kormány augusztus 20-ával kapcsolatos intézkedéseire, valamint városunk egészségi állapotának megóvására tekintettel Nyékládháza városában elmaradnak az – előre láthatólag – októberig tervezett ünnepségek és rendezvények - áll Tóth Balázs polgármester közleményében.
Erre a sajnálatos döntésre a koronavírus-járvány eddigi terjedésének környékbeli tapasztalatai, az országos megelőző intézkedések, a Képviselő-testület tagjaival, valamint az intézményvezetőkkel zajlott augusztus eleji egyeztetések vezettek. Elmarad tehát az augusztus 20-i városi ünnepség, a Nyékládházi Nyár koncertjei, a búcsú és az Ősz ízei című rendezvény is. Nyékládháza városának vezetése alapos megfontolás alapján határozott úgy, hogy a tőlünk telhető minden lehetséges intézkedéssel a lakosság biztonságára törekszik, még akkor is, ha ez áldozatokat kíván tőlünk.
Köszönet a Lakosság megértéséért és belátásáért, hogy az egészségünk megóvása a hozzátartozóink és mindannyiunk számára fő szempont. Tegyünk érte mindannyian, vigyázzunk magunkra és egymásra is! - zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!