Ugrás a tartalomra

Felkészülnél a nyelvvizsgára? Fel kell zárkóznod az osztálytársaidhoz, vagy csak magabiztos szeretnél lenni az idei nyaraláson? Segítünk!

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 27. péntek 10:08
Nyelvvizsgára készülsz, vagy csak megerősítenéd a nyelvtudásod? Az idei nyaraláson nem akarsz hallgatni, mint a sülthal? Esetleg elérkezettnek látod az időt arra, hogy egy új nyelvvel ismerkedj? Informálódj nyári angol, német, olasz, francia, és spanyol tanfolyamainkról! (Támogatott tartalom.)

A Langwest Nyelvi Központ változatos tematikájú és időbeosztású tanfolyamokkal, egyéni és csoportos oktatási lehetőséggel várja az érdeklődőket. Tanfolyamkereső felületünkön megtalálod a helyszínben és időbeosztásban számodra legmegfelelőbb képzést. Ha mégsem találod az elképzelésednek megfelelőt, kérlek, keress minket az elérhetőségeinken!

A hagyományos, általános nyelvtanulás mellett nyelvvizsga-felkészítést, gyermek-nyelvoktatást ajánlunk délelőtti vagy délutáni időbeosztással. Nyári oktatásunk óraszáma és intenzitása más, mint év közben. Intenzív és félintenzív tanfolyamokat kínálunk, ahol egy-két nyári hónap alatt komolyabb eredmény érhető el, mint heti 1-2 órás nyelvgyakorlással egy év alatt.

A csoportos tanfolyamokra jelentkezőknek kezdőtől felsőfokig angol, német, olasz, francia, spanyol tanfolyamokat hirdetünk. Az oktatásunkat kora délelőtti vagy délután 4 óra utáni kezdéssel tervezzük. A kis létszámú csoportokban gyorsan fejlődik a nyelvtudás, garantált a sikerélmény. Tanfolyami moduljaink egymásra épülve folyamatosan indulnak június második felétől augusztus végéig kéthetente. Ezzel a tanfolyamtípussal fejleszthető a beszédkészség, azután már csak ki kell próbálni a nyár hátra lévő részében, hogyan működik élesben az új tudás.

A nyelvvizsga előtt állókra is gondoltunk. Augusztus első napjaiban indulnak intenzív szóbeli és írásbeli nyelvvizsgára felkészítő képzéseink. A tanfolyam során célirányosan azokat a képességeket fejlesztjük, melyek a nyelvvizsgán megmérettetésre kerülnek. A nyelvvizsga előtt állókat az előkészítők mellett felkészítő tankönyvekkel, próbavizsgával, és vizsgázási lehetőséggel várjuk.

Ma már sokan keresik az egyéni tanulási lehetőségeket is. Ehhez az igényhez igazodva célirányos, személyre szabott oktatási programot, egyéni órarendet alakítunk ki azok számára, akik az egyéni képzést kedvelik.

Csak egy kis nyelvi frissítés vagy minden napos intenzív nyelvtanulás – a Langwestben mindenkinek ajánlunk megoldást. Induló tanfolyamainkról, kedvezményeinkről információ olvasható a www.langwest.hu oldalon, vagy szívesen adunk tájékoztatást a 20/443-6239-es telefonszámon és az infomiskolc@langwest.hu címen.

Langwest Nyelvi Központ 
3525 Miskolc, Nagy Imre u. 11.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!