Ugrás a tartalomra

Fontos győzelmet arattak a nagy szívvel játszó Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. november 18. hétfő 08:52
A DVTK Jegesmedvék vasárnap este a HC Košice csapatát fogadta és hátrányból fordítva, kétgólos sikert aratott, amivel mindhárom bajnoki pontot itthon tartotta.

A találkozón – amire több mint 1400-an látogattak ki – hamar vezetést szerzett a vendég együttes, de Beach előbb egyenlített, majd a harmadik harmadban Harrison góljával a fordítás is sikerült. Az utolsó percben a duplázó Kyle Beach üreskapus gólja állította be a végeredményt.

Tipsport Liga, 22.forduló, eredmény:
DVTK Jegesmedvék - HC Košice 3-1 (1-1, 0-0, 2-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1.411 néző, játékvezetők: Martin Korba, Ondrej Kalina, Lukas Beniac, Matus Stanzel

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Adorján) - Láda, Vandane, Beauvillier, Vas, Részegh - Ross, Dudás, Beach, St.Pierre, Rodman - Kiss D., Szirányi, Miskolczi, Galanisz, Harrison - Vojtkó, Kiss P., Vezetőedző: Marcel Rodman

HC Košice: Skorvanek (Kosaristan) - Slovák, Repe, Bellus, Chovan, Hascak, Cizek, Ruzicka, Kveton, Skokan, Klúfek, Michalcin, Koch, Rapac, Suja, Jokel, Bucko, Mily, Bortnak, Vrábel, Vezetőedző: Peter Draisaitl

Az eredmény alakulása:

0-1 02:14 Jokel (Koch, Michalcin)
1-1 07:30 Beach (Dudas, Vandane)
2-1 44:38 Harrison (Galanisz, Miskolczi)
3-1 59:25 Beach

A mérkőzés részletes tudósítása ITT olvasható!

Értékelések:

Marcel Rodman: A pénteki meccs után azt vártam a csapattól, hogy jó reakciót mutasson és keményen álljon bele ebbe a meccsbe. Ma az első perctől kezdve szívvel játszottunk, jól korcsolyáztunk és sok párharcot megnyertünk. Az egész csapat nagyot küzdött és jó karaktert mutatott. Ez volt számomra a legfontosabb. Az, hogy legyőztük a liga egyik élcsapatát, csak plusz jutalom.

Peter Draisaitl: Jó atmoszférájú találkozó volt, igazi playoff hangulatú meccs volt a mai. Jól kezdtünk, de az ellenfelünk a folytatásban jobb volt a játék apró elemeiben. Több párharcot nyertek meg, ha egyszerűen játszol és az apró dolgokat jól kivitelezed, akkor van esélyed megnyerni a meccset. A hazai csapat ma ezekben jobb volt, így megérdemelten nyertek.

A forduló további eredményei:

HC Mikron Nové Zámky - HK Dukla Ingema Michalovce 5-6
HC'05 Banská Bystrica - HKM Zvolen 1-2
HK Dukla Trencin - MAC Újbuda 9-2
MHk 32 Liptovský Mikuláš - HC 07 WPC Koliba Detva 2-3
HC Slovan Bratislava - HK Nitra 4-1.

(A külső kép archív)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!