Ugrás a tartalomra

„Gyémánt díszítést” kapott az Advent Miskolc és az adventi villamos

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 05. hétfő 13:45
Az Országos Városmarketing Szövetség hét másik attrakció mellett a tavalyi Szent István téri ünnepi programokat és a miskolci adventi villamost is elismerte. Az MVK Zrt. már a gyémánt díj birtokában készíti idei adventi villamosát. Az új arculat egyelőre titkos, de biztos, hogy más lesz, mint az eddigiek.
Fotó: Mocsári László

Ünnepi fényár, édes illatok a Szeretet Sütigyár sütőiből, ajándékok az óriás Szeretetdobozban, az ország első Éneklő Fenyője – így érkezett meg az Advent Miskolc(ra).

Magyarország első Éneklő Fenyője egy 10 méter széles alapon nyugvó, 7 méter magas, fenyőfa alakú színpad, melynek a díszítéséhez két és fél tonna fenyőágat és 300 méter hosszú világító füzért használtak fel. Az Éneklő Fenyő a város karácsonyfájaként a munkahelyek és intézmények közösségeit várta: a csapattagok közösen énekelhettek, és ötletes koreográfiával mutathatták meg egyéniségüket az ország első, életre keltett karácsonyfájának díszeként.

Az Advent Miskolc rendezvényt nemrégiben városmarketing gyémánt díjjal ismerte el a szakma, ahogy a meseszép guruló jégpalotát is, amit tavaly is Európa legszebb adventi villamosává választottak.

Több száz méter led és fényfűzér, illetve 3D-s elemek tették varázslatossá az MVK adventi villamosát. A 202-es Tátrát tavaly hetedszer öltöztették ünnepi díszbe.

Fotó: Végh Csaba

A tizenhat keréken guruló jármű hat hét alatt 200 ezer utast szállított. A közönségszavazatok alapján Európa legszebb adventi villamosának is választották. A Marketing Szövetség elismerése csak ezután jött.

– Az adventi villamos ékes bizonyítéka annak, hogy az MVK Zrt.-nek olyan értékes marketing programja van, amellyel országos elismerést is szerzett: gyémánt marketing díjat, és tavaly elnyertük Európa legszebb adventi villamosa címet – nyilatkozta a Miskolc Televíziónak Csüriné Ficsura Andrea, az MVK Zrt. lakossági és üzleti értékesítési csoportvezetője. Hozzátette: ez egy hatalmas öröm számukra, viszont nagy felelősség is, pont azért, mert minden évben újat kell nyújtaniuk.

A meglepetés idén sem marad el. Az új arculat tervezése már javában zajlik. Az, hogy milyen színvilággal és látványelemekkel rukkol elő az MVK csapata, egyelőre titok. Annyit elárultak azonban elárultak, hogy teljesen más lesz, mint az eddigiek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!