Ugrás a tartalomra

Hajrá, magyarok terasz – a vb-győztes franciák következnek

Kujan István
Utoljára módosítva
2021. június 19. szombat 11:58
A franciák ellen folytatjuk az Eb-szereplést, a Szinva teraszon élőben követhetjük a szombati mérkőzéseket is.

Európa-bajnokság, csoportkör, 2. forduló, szombat:

F-csoport:
15.00: MAGYARORSZÁG–Franciaország, Budapest
18.00: Portugália-Németország, München

E-csoport:
21.00: Spanyolország–Lengyelország, Sevilla

Fanatikus szurkolásra van szükség a franciák ellen. | Fotó: Beregi László

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szabadtéri szurkolói zónává, „Hajrá, magyarok terasszá” alakult a Szinva terasz. A labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit az óriás LED-falon élőben követhetik a sportrajongók.

A szurkolói zóna és a közös meccsnézés ez alkalommal magánkezdeményezésként indult, amelyhez a városvezetés, Miskolc önkormányzata jó szívvel csatlakozott, a szervezők rendelkezésére bocsájtva a Szinva teraszt és az ott lévő LED-kivetítőt. Hiszen bár a DVTK kapcsán gyakran elhangzik, hogy a miskolciak ereiben nem piros, hanem piros-fehér vér csörgedezik, ez a város nemcsak piros-fehér, hanem piros-fehér-zöld is egyben.

Emlékezhetünk, Miskolcon már hosszú évekre visszanyúló hagyománya van a közös szurkolásnak, hiszen ez egy fociszerető város, az egyik legnagyobb vidéki szurkolói közösséggel, amely Eb, vb idején a magyar nemzeti tizenegy egyetlen meccsét sem hagyja ki.

A Szinva terasz vendéglátó egységei kültéri pultokkal és sörcsapokkal várják a szurkolókat, de promóciós sátor is lesz, ahol akár „dekázó” versenyre is nevezhetnek a focirajongók.

A különleges kültéri szurkolói zóna egészen a bajnokság végéig várja a focirajongókat a Szinva teraszon.

A „Hajrá, magyarok teraszon” a koronavírus miatt jelenleg érvényben lévő rendelkezéseknek megfelelően egyszerre 500-an buzdíthatják majd a válogatottat, védettségi igazolás pedig – ugyancsak az országos szabályozásnak megfelelően – nem szükséges a szurkolói zónába történő belépéshez.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!