Ugrás a tartalomra

Határvadászokra vadásznak

police.hu
Utoljára módosítva
2024. július 29. hétfő 16:21
Az elmúlt héten 26 helyszínen toboroztak határvadászokat a rendőrök vármegyénkben és a toborzás folytatódik.
Fotó: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai július 22-e és július 28-a között, összesen 26 helyszínen toboroztak. Az év 30. hetében többek között kazincbarcikai és cigándi áruházak előtt, Miskolcon a Tiszai pályaudvaron, illetve a szerencsi, sárospatai és mezőkövesdi piacok közelében adtak tájékoztatást az érdeklődőknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, illetve az illetményről is - tudatta portálunkkal közleményben Janasóczki Attila rendőr alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

A munkatársaink jelentkezési egységcsomagot nyújtottak át az érdeklődőknek, akik az elkövetkező hetekben is folyamatosan találkozhatnak vármegyénkben toborzócsoportjainkkal.A képzéssel kapcsolatban online a következő linken lehet informálódni.

A  Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban pedig a Borsod-Abaúj Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálata tud felvilágosítást adni, a vármegye bármelyik rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársa, illetve a rendőrség honlapján is fent van minden fontos tájékoztatást a jelentkezéshez - tájékoztattak. 

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!