Ugrás a tartalomra

Húsvét és Föld napja a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. április 16. kedd 21:30
A Miskolci Állatkert és Kultúrpark az év minden napján nyitva tart, és húsvétkor is változatos programokkal várja látogatóit.

Április 21-én, vasárnap a megszokott etetések mellett nyuszisimogatóval hangolódhatnak az ünnepre az állatkertbe kilátogatók. Április 22-én, húsvéthétfőn nyuszisimogatóval és tojáskereséssel várják az érdeklődőket.

Az állatkert területén, számos helyen húsvéti tojást rejtenek el, amit 10 és 16 óra között az oktatóteremben válthat csokoládéra a szerencsés megtaláló. A játékos kedvűek kitölthetik a húsvéti totót is, a helyes megfejtők jutalomban részesülnek.

Húsvéthétfő ebben az évben a Föld napjával esik egybe. Ez utóbbi nap alkalmából április 22-én az Észak-Magyarország Flórája Faunája Alapítvány klímavédelmi terepasztaláról megtudhatják, mi mindent tehetünk bolygónk védelméért, megismerkedhetnek az ökológiai gazdálkodással és bioélelmiszereket kóstolhatnak a miskolci állatkertbe látogatók. Az új, talajéletet bemutató terráriumból pedig az is kiderül, mi történik a föld alatt.

Húsvét alkalmából ne vásároljon élő állatot! Látogasson el az állatkertbe, és ismerje meg ott a nyuszikat.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!