Ugrás a tartalomra

Ittas vezetéssel kezdődött..., kattant a bilincs

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 07. csütörtök 19:50
A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei két napon belül kétszer is intézkedtek egy közúti járművezetéstől többszörösen eltiltott férfival szemben. A rendőrök a sofőrt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe is vették.
Fotó: Internet (illusztráció)

A rendőrök közúti ellenőrzések során 2023. szeptember 4-én este Felsőzsolca külterületén, illetve másnap Miskolc belvárosában kétszer is kiszűrték a forgalomból a járművezetéstől eltiltott sofőrt. A járőrök az intézkedéseik során megállapították, hogy az autó vezetőjét a Pesti Központi Kerületi Bíróság, a Miskolci, és a Szikszói Járásbíróság több év időtartamra eltiltotta a közúti járművezetéstől. A férfitől korábban ittas járművezetés miatt vonták be a jogosítványát - írja a police.hu.

A Miskolci Rendőrkapitányság a 39 éves hernádnémeti férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A sofőrt 2023. szeptember 6-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására is.

A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a jogszabályváltozás értelmében 2021. május 14-től, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet bűncselekményt követ el!

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!