Ugrás a tartalomra

Jegesmedvék: Győzelem az év utolsó mérkőzésén

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. január 11. kedd 10:08
A 2021-es esztendő utolsó mérkőzésén a több hiányzó ellenére is sikerült nyernie a vezetőedzőjét nélkülöző DVTK Jegesmedvéknek. A Dunaújvárosi Acélbikák kétgólos előnyre tettek szert az első harmadban, de Pecsét és Mihalik góljaival sikerült az egyenlítés. Ezt követően a vendégek visszavették a vezetést, de Lövei találata után ismét egyenlő volt az állás. A rendes játékidő utolsó percében Galanisz még kihagyott egy büntetőlövést, de a rávezetések során az ő találatával dőlt el a meccs sorsa - írja a dvtk.eu.
DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák - Mocsári László képgalériája

Erste Liga
Alapszakasz - 26. forduló
2021. december 30. 18:30
DVTK Jegesmedvék - Dunaújvárosi Acélbikák 4-3 b.u. (0-2, 2-1, 1-0, 1-0)

Miskolci Jégcsarnok, játékvezetők: Rencz Dániel, Kókai Márk, Vincze Péter Tamás, Muzsik Ferenc Norbert

DVTK Jegesmedvék: Duschek (Kiss B.) - Szirányi, Vojtkó, Walker, Galanisz, Mihalik - Illés, Doetzel, Mattyasovszky, Lövei, Galajda - Kamarási, Kiss R., Miskolczi, Ritó, Farkas M. - Pecsét, Károly, Druja, megbízott vezetőedző: Rusznyák Szilárd

Dunaújvárosi Acélbikák: Krajcovic (Kovács) - Szappanos, Kabatajev, Tamás, Poszár, Bubkov, Szűcs, Németh, Török, Pinczés, Gebei, Németh, Benke, Bobcek, Erdély, Szécsi, Tkachenko, Lőczi, Marosi,   megbízott vezetőedző: Azari Zsolt 

Értékelés
Rusznyák Szilárd:
Nagyon nagy megtiszteltetés volt az, hogy ezt a feladatot megkaptam Tokaji Viktor távollétében. Nagyon büszke vagyok a srácokra, elszántan és jól játszottak. Azt gondolom, hogy az első harmadban is jobbak voltunk, mint az ellenfél. Betaláltak, kétszer is eltudtak ugrani, kihasználták a hibáinkat, de akkor is jobban játszottunk és erre csak rátettünk egy lapáttal. Felálltunk kettő nullról és mindenki beletette a melót, ennek az eredménye, hogy megtudtuk nyerni a mérkőzést.

Azari Zsolt: Elégedett vagyok az egy szerzett ponttal, azt gondolom, hogy Miskolcon mindig nehéz játszani. Rövid volt a padunk, sok volt a hiányzónk, de mióta én vagyok a megbízott edző, nagyon keményen harcolnak, követik az utasításaimat, szóval büszke vagyok rájuk. A büntetőlövés az mindig egy lutri, de a végére talán a Miskolc jobban megérdemelte a győzelmet, de nagyon örülünk a megszerzett pontnak.

További hírek

Olvasnivaló