Ugrás a tartalomra

Kettő góllal engedték haza a Dorogot a DVTK focistái

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. október 17. vasárnap 20:50
A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában Könyves Norbert góljával már a mérkőzés elején vezetést szerzett a DVTK a Dorog ellen. A második félidőben Eperjesi Gábor fejesével megduplázta az előnyét, egyúttal eldöntötte a mérkőzést a DVTK.
Juhász Ákos képgalériája

Miskolc, DVTK Stadion, 1663 néző. Játékvezető: Vad II Ist ván (Becséri Gergely, Aradi József).
DVTK: Póser - Szeles, Hegedűs J., Szatmári - Eperjesi, Molnár G., Zsemlye, Oláh B., Bokros Sz. - Könyves, Hornyák. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Dorog: Tulipán - Kárász, Dlusztus, Izing, Papp M. - Szerencsi, Lénárt, Hajdú - Girsik, Szabó L., Szedlár. Vezetőedző: Fenyvesi László.

Csere: Kárász helyett Nyíri a 46., Hornyák helyett Zsolnai az 59., Könyves helyett Horváth Z. a 62., Lénárt helyett Nagyházi a 68., Szabó L. helyett Csillag D. a 75., Bokros Sz. helyett Bárdos a 83., Hajdú R. helyett Pohner és Szerencsi helyett Barna G. a 89. percben.
Sárga lap: Kárász a 12., Lénárt a 27., Szerencsi a 49., Zsemlye a 81. percben.
Gólszerző: Könyves (1-0) a 10., Eperjesi (2-0) a 65. percben.

Kulcspillanatok

10. perc: Oláh középről hosszú labdával szolgálta ki Könyves Norbertet, aki a jobb oldalon mellel átvettte azt, és éles szögből a kapuba bombázott, 1-0

65. perc: Molnár bal oldali szögletét Horváth a rövid oldalon megfejelte, majd középen Eperjesi Gábor előre vetődve, úgyszintén fejjel a kapuba továbbította a labdát, 2-0

Edzői értékelések

Kondás Elemér: - Értékes győzelmet arattunk ma. Láttuk, hogyan alakultak a délutáni eredmények, ezért mindenképpen nyerni kellett, hogy felzárkózzunk.
A Dorog igazolta jó hírét, jól szervezett, masszív csapat, mi viszont egy szép támadás után jókor rúgtuk a gólt. Utána próbáltuk megbecsülni a labdát, az ellenfélnek csak abból adódott lehetősége, amikor eladtuk a labdát. Póser Dánielnek csak egyet kellett védenie.
A második félidőben egyértelműen megvolt a mérkőzés, nem nagyon engedtük oda ellenfelünket a kapunkhoz. Előre léptünk a labdabirtoklás terén, amivel kifárasztottuk az ellenfelet, és agresszívebben játszottunk, mint a közelmúltban. Úgy éreztem, amikor kettőre növeltük az előnyünket, akkor eldőlt a mérkőzés.
Könyves Norbert és Bokros Szilárd vádlija egyaránt görcsölt, őket a biztonság kedvéért cseréltük le, nehogy nagyobb baj legyen belőle.

Fenyvesi László: - Készültünk arra, hogy az első negyedórában hogy ne kapjunk gólt, ami sajnos nem jött össze, így hátrányba kerültünk. Az első félidőben kombinatívan, nagyon kreatívan játszottunk, több komoly helyzetek is kidolgoztunk. A második félidőben is voltak lehetőségeink, sajnos nem tudtunk kihasználni egyet sem, így a DVTK megnyerte a mérkőzést.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!