Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelem az Újpest ellen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 01. szombat 17:21
Magabiztos győzelmet aratott a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga 7. fordulójában az újonc Újpest ellen. A gólokat Nagy Lilla (2), Nagy Panna és Mikó Erika szerezték. Folytatás két hét múlva az FTC otthonában - számolt be a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu


Diósgyőri VTK - Újpest FC 4-0 (2-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 200 néző. Játékvezető: Valu Tibor (Hovanecz Máté László, Szabó Ferenc Szilárd)
DVTK: Böröcz - Geréd, Sain, Jáhn, Boros K. - Oláh A., Voila, Balázs Cs., Krisztin - Nagy L., Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor
Újpest FC: Lengyel - Lipkovics, Benkő M., Véglás, Szabó J., Nagy Sz., Szalontai, Galszter, Moldovan, Dénes V., Léner. Edző: Oroszi Sándor

Csere: Nagy Sz. helyett Hlavacska a 46., Galszter helyett Mogyorósi a 46., Nagy P. helyett Mikó az 59., Balázs Cs. helyett Havasi az 59., Voila helyett Komlós az 59., Jáhn helyett Papp S. a 65., Szabó J. helyett Fézler a 72., Benkő M. helyett Varga L. a 77., Nagy L. helyett Zahár a 78., Lipkovics helyett Szűcs A. a 82. percben.
Sárga lap: Krisztin a 2., Likovics az 58., Boros K. a 68. Léner a 71., Varga L. a 85., Mikó a 85., Zahár a 90.
Piros lap: Dénes V. a 90. percben.
Gólszerző: Nagy L. (1-0) a 18., Nagy P. (2-0) a 38., Nagy L. (3-0) a 61., Mikó (4-0 - tizenegyesből) a 78. percben.

Vezetőedzői értékelés
Bém Gábor: - Jól kezdtük a mérkőzést, az első percekben volt egy hatalmas ziccerünk és egy tizenegyest is kaptunk, amit sajnos nem sikerült értékesíteni, ám végül megérdemelten győztünk. Összességében kicsit enerváltan, és magunkhoz képest gyengébben futballoztunk, nagyon pontatlanok voltunk, de örülök a győzelemnek és köszönjük a szurkolást a kilátogatóknak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!