Ugrás a tartalomra

Milyen csaptelepek kerüljenek a konyhába?

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 18. szerda 15:03
“Olyanok, amelyek nem rozsdásodnak hamar!” Hangzik a válasz a fejünkben, habár nem csupán ez az, ami kapcsán döntést kell hoznunk. Még akkor sem, ha valóban ez a legfontosabb szempont. Mivel rengeteg típus létezik, erősen dominálni fog a saját stílusunk is.

A következő cikkben azokról a kompromisszumoktól mentes darabokról ejtünk szót, amelyekben garantáltan nem csalódunk majd. 

A mosogató és annak kiegészítői

A mosogató az egyik leggyakrabban igénybe vett területe a konyhának, éppen ezért lényeges, hogy minőségi csaptelepeket, illetve tartozékokat szerezzünk be. A Designmarket prémium csaptelep kínálata talán még segíthet is nekünk ebben, habár mielőtt elsietnénk a dolgot, érdemes tisztában lennünk azokkal a feltételekkel, amelyeknek eleget kell tenniük ezeknek a szuper termékeknek. 

Hosszú élettartam? Időtálló produktum? Sok üzlet reklámozza így a termékeit, de ez nem mindig azt jelenti, amire mi gondolunk. Bizonyos márkák azonban olyan csaptelepeket dobnak a piacra, amiket 10-20 évig is hasznosíthatunk, akár a konyha teljes élettartama során. A jó mosogatónak továbbá masszívnak és ergonomikusnak kell lennie, plusz a felhasznált anyagoknak sem szabad az egészségünket veszélyeztetniük. 

A csaptelepek esetében sem egyszerűbb a helyzet, mivel a kialakításuk is speciális tervezést igényel, tehát szintén meghatározó a rozsdamentes szerkezet. 

A BLANCO és a konyhatechnológia

A konyhatechnológiában a BLANCO világhírű, köszönhetően annak a funkcionalitásnak, professzionalizmusnak és színvonalnak, amelyet a termékei biztosítanak. Ráadásul 100 éves tapasztalatról beszélünk.

De mi a sikerének a titka? Ez egyszerű. A háztartási szokások és a trendek folyamatos elemzése, vagyis az a piackutatás, ami lényegében a fejlesztés kulcsa, sosem maradhat el. A designkoncepciók megálmodásában pedig szintén fontos szerepet játszanak a nemzetközi tárgyalások. 

A márkának hála, napjainkban már a szokatlan formájú mosogatók, medencék, az egyedi, méretre gyártott, integrált főzőlappal és mosogatóval rendelkező munkafelületeket könnyen birtokba vehetjük. 

Kíváncsi vagy a BLANCO termékeire? Vegyünk górcső alá néhányat!

Elég összetett megoldás például a BLANCO METRA mosogatótálca, amelyhez 2 különféle medence mosogatótálca és csepegtető egyaránt tartozik. 

Fehér, metál, kávé, pezsgő, fekete, szürke árnyalatú termékekkel is találkozhatunk, amelyek mindegyikéhez beszerezhető egy kihúzható zuhanyfejjel rendelkező, speciális silgranit-fém anyagú csaptelep. Vannak ennél egyszerűbb, króm színű változatok. Ezeket flexibilis zuhanyfejjel bővítették ki. 

A mosogató környékén állandóan vizes minden, ezért nem szabad silány berendezéssel megelégednünk. Válasszunk inkább minőségi mosogatókat, amik lehet, hogy egy életen át bírják a strapát! Még több tippért látogass el a Designmarket lakásdekorációs weboldalra!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!