Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2023. 01. 22.): időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 22. vasárnap 08:15
Ma kisüthet a nap.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap a Dunántúlon borult lesz az ég, és ott továbbra is havazásra, a Dunántúl keleti felén már inkább havas esőre, esőre kell számítani. A Dunától keletre viszont a reggeli, délelőtti órákra megszűnik a csapadék, és már nagyobb területen és határozottabban csökken a felhőzet, kisüt a nap. Estére, késő estére a nyugati megyékben is megszűnik a havazás. Az északi, északkeleti szél élénk, a Nyugat-Dunántúlon időnként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunától keletre általában 5 és 10, a Dunántúlon 0, +4 fok között valószínű. Késő estére -1 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

Szinte mindenhol jó a levegő minősége Miskolcon, egy-két területen "csak" megfelelő - jelzi a pmmonitoring.hu vasárnap reggel.

Horoszkóp

Kos
Fölöslegesen aggódtál valami miatt, de szükséged volt arra, hogy valaki megnyugtasson: a félelmeid alaptalanok. Most, hogy ezt a terhet letetted, próbálj valami hasznosabb, termékenyebb kérdéssel foglalkozni.

Bika
Ne vesztegesd az idődet olyasmire, amiről már most látod, hogy nem fog neked sikereket hozni. Vidd az energiáidat olyan területekre, amik gyümölcsözőek, és ahol értékelik az erőfeszítéseidet.

Ikrek
Gyorsan akarsz túlesni valamin, de minél jobban kapkodsz, annál inkább belebonyolódsz a dolgokba. Hagyj magadnak időt arra, hogy megértsd, mi miért történik, és ne csak menekülni akarj a helyzetből.

Rák
Tudod, hogy kitől mit várhatsz, de amikor csak a feltevéseidre hagyatkozol, még váratlan meglepetések érhetnek. Ne feledd, hogy mindenki kijátszhatja még a rejtett kártyáit, és akkor meglepetések várhatnak.

Oroszlán
Szükséged van most arra, hogy egy kicsit elvonulj, elrendezd a gondolataidat, mert fontos döntéseket kell meghoznod. Ehhez pedig nem elég, ha hirtelen, ráérzésből döntesz, komoly érvekre van szükség.

Szűz
Nem halogathatod tovább a lépéseket, amikről te is tudod, hogy meg kell tenned őket. Mindenképpen érdemes azonban előre felvértezned magadat, és akkor nem fog csalódás érni semmilyen esetben sem.

Mérleg
Kényes kérdéshez érkezel, de hiszel abban, hogy megoldást találhatsz, és te vagy az, akinek a kezében összefutnak a szálak. Mindenképpen tarts azonban egy kis szünetet, és gondold át a dolgokat.

Skorpió
Nem mindenki ugyanúgy éli meg a dolgokat, mint te, de ez még nem jelenti azt, hogy az ő érzéseik ne lennének ugyanolyan fontosak. Tartsd tiszteletben a döntés szabadságát, és ne akarj megváltoztatni senkit.

Nyilas
Kövesd a megérzéseidet, és ne akarj túl szigorú lenni most magadhoz. Szükséged van egy kis pihenőre, egy kis kikapcsolódásra ahhoz, hogy ismét feltöltekezhess pozitív energiákkal, és megtaláld az utadat.

Bak
Egyik pillanatról a másikra döntesz, de elégedett vagy a döntéssel, amit meghoztál. Nem akarsz mások terhére lenni, de azt sem viseled el, hogy mindig neked kelljen alkalmazkodni.

Vízöntő
Itt az ideje, hogy egy kicsit befelé figyelj, és megtaláld magadban azokat a dolgokat, amik igazán örömet okoznak neked. Ne foglalkozz most mások véleményével, a saját világodban élvezd a dolgokat.

Halak
Valaki szigorú szabályokat fektet le, amiket nem lesz egyszerű követni. Ha mindent megpróbálsz, akkor még az is lehet, hogy kiderül: nem hiába adtál egy esélyt a dolognak, van, ami tetszeni fog.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!