Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.04.01.) - időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. április 01. szombat 08:21
A havazást leszámítva az időjárási jelenségek szinte teljes palettája megmutatja magát szombaton: ennek megfelelően gyenge eső, elszórtan zápor, zivatar, megint máshol szél, viszont sok napsütés is várható, az enyhe idő viszont egyelőre marad.
minap indító tizeshonvéd

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint szombaton az ország déli, délkeleti, majd keleti felén felhősebb lesz az ég, másutt fátyol- és gomolyfelhők zavarják majd a napsütést. Reggel a déli, délkeleti határszélen gyenge eső még eshet, napközben pedig elszórtan alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatar is előfordulhat. Az északnyugati szél a középső országrészben megélénkül, főleg záporok, zivatarok környezetében erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. Késő este 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Levegőminőség

Városszerte kiváló a levegő minősége - áll a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatásában. Lokális különbségek persze előfordulnak, így például a Békeszállónál, az Újgyőri piac egy részén és a Tatárdombon csak a jó kategóriába sorolja a levegő minőségét a portál, az Avasalján pedig csak elfogadhatónak.

Útinform

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányuló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István utca irányába - írja közösségi oldalán a Városgazda.

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin János utca - Erzsébet tér nagy parkolónál, illetve a Meggyesalja u. – Rácz György utca kereszteződésében sárgán villognak.

A jelzőlámpák a Bajcsy Zs. u. – Ady híd kereszteződésben nem működtek! (7:00)

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árvácska u. 29.
Balassi Bálint u. 10.
Cseresznyés u. 6.
Előhegy u. 14-16.
Előhegy u. 94.
Erzsébet Sétány 53.
Huszár u. 37.
Kassai u. 14.
Kolozsvári u. 20.
Melinda u. 10.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2.
Szarkahegy u. 16.
Szentpéteri kapu 95 sz. fölött a Katowice utcában
Szentgyörgy u. 47.
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Sokkal egyszerűbb olyasmivel foglalkozni, ami valóban érdekel is, és ami örömet okoz neked, mint azzal, amit csak kötelességből végzel. Nem mindig van azonban lehetőség arra, hogy csak ilyesmivel foglalkozz.
Bika
Lehet, hogy már látod, milyen út vezetne a céljaidhoz, de tudod, hogy nagyon hosszú út és sok munka vezet odáig. Ha találsz magad mellé társat, aki segíthet ebben, az nagyban megkönnyíti a dolgodat.
Ikrek
Örülsz, hogy megoldást találtál, még akkor is, ha érzed, hogy az nem tökéletes. Egyelőre azonban ez is megoldja a helyzetedet, és te időt nyerhetsz arra, hogy tovább dolgozz egy végleges megoldáson.
Rák
Kezd fárasztani az, hogy valakinek folyton szüksége van a figyelmedre, szeretnél végre te is egy kicsit saját magaddal foglalkozni. Mindenkinek joga van arra, hogy időnként önmagának szenteljen figyelmet.
Oroszlán
Érzed, hogy valaki sokkal feszültebb, mint mutatja, pedig neked most pihenésre lenne szükséged, és ehhez az kell, hogy nyugodt legyen a környezeted is. Próbáld a nyugalmadat másoknak is átadni.
Szűz
Ne akadj fent a részleteken, vizsgáld az egész képet összességében, mert így találhatsz választ azokra a kérdésekre, amiknek a megoldását elrejtheti valami apró részlet.
Mérleg
Valakitől új információkat kapsz, és ez segít abban, hogy kicsit átalakítsd, és jobban a céljaidnak megfelelően formáld a terveidet. Véglegesen még semmi nem dőlt el, de most már úgy érzed, jó nyomon jársz.
Skorpió
Kellemes és romantikus meglepetéseket tartogathat a mai nap, és úgy érezheted, nagy szükséged volt már erre a kapcsolatodnak. Mindkettőtöket feltölthet érzelmileg egy ilyen kis közös program.
Nyilas
Szeretnél valakivel megértetni valakit, de úgy érzed, inkább csak untatod, pedig szerinted fontos lenne neki is, hogy megértse, mit szeretnél. Ha nem megy, add fel, te igazán csak magadért felelsz.
Bak
Úgy érzed, sokkal jobban kifáraszt valami, ami egykoron még nem okozott problémát. Még nincs késő, hogy egy kicsit dolgozni kezdj az állóképességeden, és visszanyerheted a régi formádat.
Vízöntő
Sok megválaszolatlan kérdést találsz, de ennek most örülsz, mert úgy érzed, végre van terület, ahol bizonyíthatsz. Csak arra figyelj, hogy ne vállalj túl nagy feladatot elsőre, csak olyat, amit teljesíteni is tudsz.
Halak
A hét végére már csak néhány apróbb teendőd marad, és ezeket kényelmesen elintézheted. Nem csak pihenésre jut időd, de elégedett is leszel azzal, amit ma véghez viszel.

Forrás: Bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!