Ugrás a tartalomra

Miskolc érted fejlődik: Stadion úti Sport Tagóvoda

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 10. péntek 18:43
Mint arról a hét elején beszámoltunk: újra gyermekzsivajtól hangos a Stadion úti Sport Tagóvoda. A korszerű intézmény ezentúl több gyermeket képes fogadni.
Juhász Ákos képgalériája

Hétfőn vették ismét birtokba a gyermekek és az óvodapedagógusok a MIÓVI Stadion Sport Tagóvodát a mintegy másfél évig tartó felújítási munkálatok befejezése után. Az épületben belső infrastrukturális átalakításokat, fejlesztéseket, bővítéseket, energetikai korszerűsítést és akadálymentesítést valósítottak meg. Mindezek mellett csoportbővítés is történt, melynek következtében az óvodás korú gyermekek nevelése már nemcsak 4, hanem 5 csoportban valósulhat meg.

A Stadion Sport Tagóvoda energetikai felújításához azzal a céllal láttak hozzá még 2021 őszén, hogy az épületben tartózkodók hő- és komfortérzetét javítsák, valamint, hogy az energiafelhasználás csökkentésével az üzemeltetési-fenntartási költségek is lejjebb menjenek. Ennek mentén az összes belső nyílászárót kicserélték, de – a teljes gépészeti rendszer mellett – az épület padlóburkolatait és falfelületeit is felújították. Továbbá új, zárt rendszerű kétcsöves fűtési rendszerre cserélték a jelenlegit. Az épület fűtésszabályozását vezeték nélküli kommunikációval működő okos radiátorszelepekkel látták el. Nem utolsósorban a vizesblokkokat is átalakították és felújították.

További hírek

Olvasnivaló