Ugrás a tartalomra

A miskolci Megyeházán 19 megye képviselői tanácskoztak

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 08. péntek 12:16
A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének Közgyűlése legutóbbi találkozóját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat székházában tartotta szerdán. Az aradi vértanúkra emlékezés mellett a megyéket érintő szakmai témák hangzottak el.

Az ülés során a TOP Plusz aktualitásairól Oláh Gábor, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára számolt be. Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az aktív- és ökoturisztikai fejlesztésekről tartott tájékoztatást. Továbbá Szabadi Dóra, az MVM Optimum Zrt. SMART CITY és Energiaközösség Igazgatóság Smart City projektvezetője az MVM Optimum szerepét mutatta be az energiahatékonyság világában.

Fotók: Beregi László

Mindemellett Kiss Csaba Attila, az MVM ESCO Zrt. vezérigazgatója az ESCO szolgáltatásban rejlő lehetőségekről tájékoztatta a megyék képviselőit. Komjáthy Kálmán, a Takarékbank Zrt. Önkormányzati Kompetencia Központ osztályvezetője a Takarékbank és a megyei önkormányzatok együttműködésének lehetőségeiről tartott beszámolót, míg Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke a Magyar Diáksport Szövetség közreműködésével nyújtott szakmai segítségről számolt be.

További hírek

Olvasnivaló