Ugrás a tartalomra

Miskolci nap (2022.11.24.) - Időjárás, légszennyezettség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 24. csütörtök 07:06
Időjárás tekintetében borús, felhős napnak nézünk elébe. Ami pedig a csillagokat illeti, a csütörtök sokunknak alakulhat igazán kedvezően, mert a Nyilas újhold még nagyon erőteljesen hat ránk. Boldog kispénteket!

Időjárás

A Dunántúlon vékonyodik, szakadozik a felhőzet, keletebbre erősen felhős vagy borult lesz az ég. A csapadék súlypontja kelet felé helyeződik (miközben gyengül), ott az eső mellett, a hegyvidéki részeken havas eső, havazás is lehet. A Dunántúlon elszórtan alakulhat ki kisebb eső, zápor a nap folyamán. Az élénk északnyugati szelet a szélcsatornában olykor erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 4 és 10 fok között valószínű. Késő este -1 és +6 fok között alakul a hőmérséklet - írja a met.hu.

Légszennyezettség

A levegő minősége - kevés kivételtől eltekintve - városszerte megfelelő és elfogadható. További részleteket a pmmonitoring.hu oldalon talál.

Horoszkóp

Kos 

Ha új szerelmet keresel, akkor ma van esélyed rá, hogy meg is találd. A Hold is segít abban, hogy érzelmileg megnyílj másoknak. Ha van párod, ennek akkor is hasznát veheted. Készülj a romantikára ma este!

Bika

Nem kellene már neheztelned sem önmagadra, sem a másikra, ha valami a múltban nem úgy sikerült, ahogy eltervezted. A lelki békéd (lenne) a legfontosabb! Ha az nincs, akkor nehezen értékeled a jelen áldásait. Úgyhogy erre fókuszálj!

Ikrek 

Végre sikeresnek érezheted magad. Ha eddig hányt-vetett is a sors, most végre megalapozottan örülhetsz a szerencsédnek. Sőt, egy nagy álmodat valóra is válthatod. Erre akár koccinthat is ma egy neked kedves emberrel!

Rák 

Ha veszélyeztetsz is a döntéseddel egy régi barátságot, mégis meg kell hoznod. Nem lehet, hogy mindig te játszd a fekete bárány szerepét egy kapcsolatban. Van, ami még elbírható, de van, ami már túllép minden határt. Most jól jössz ki ebből a konfliktusból.

Oroszlán 

Jól állnak a csillagaid: te pontosan tudod, mik a céljaid, és az eszközeid is megvannak ahhoz, hogy meg is valósíthasd őket. Ma ráadásul váratlan segítséget is kapsz mindenhez. És talán az illető rejtett motivációira is rájössz.

Szűz 

Megint a munka nehezét kaptad a munkahelyeden, ahogy szoktad. Hiába, ez a sorsod, hiszen te olyan megbízható és kötelességtudó vagy, ráadásul aprólékos és gondos. Hamarosan éppen ezért juthatsz viszont magasabb státuszba, vagy más módon jutalmaznak meg az égiek

Mérleg
 
Ma valahogy minden pompásan sikerül, az időzítés mindenben a legjobb, és a véletlen is a kezedre játszik egy fontos kérdésben. Nem lesz okod a panaszra semmilyen tekintetben. Ha magányos vagy, most érdekes, izgalmas ismeretséget köthetsz.

Skorpió 

Akkor érzed magad jól a másikkal, ha a kölcsönösségre törekszel. De ne te követelj, hanem adakozz előbb! A saját szíved kell előbb megnyitnod, ha a másikéra vársz. A falak mögül nehéz barátkoznotok.

Nyilas 

Fontos eseményeket jeleznek a közeljövőre a csillagok. Az élet ismét összehozhat valakivel, akiről egyszer már lemondtál. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűz titeket, túl van ráción és döntésen.

(forrás: astronet.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!