Ugrás a tartalomra

A miskolci önkormányzat továbbra is biztosítja a közétkeztetést

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 17. kedd 15:02
Miskolc Önkormányzata – változatlan térítési díjak mellett - továbbra is biztosítja a közétkeztetést a közoktatásban résztvevő általános- és középiskolás diákok részére.

Március 17-től az ügyeletet nem igénylő gyerekek részére az étkezés - a Miskolci Közintézmény-működtető Központ jelzése alapján - központilag lemondásra került. A szülőknek - a rendkívüli helyzetre való tekintettel - jelezniük kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ felé, ha március 17-e után továbbra is igénylik a közétkeztetést. Március 18. szerdától minden megrendelt ebédet kidobozolt formában szállítanak ki a gyermekek saját iskoláiba. Az ebéd átvétele aláírási kötelezettség és higiéniai szabályok fokozott betartása mellett lehetséges 12:00-től 13:00 óráig. 

Március 20. péntektől minden előzetesen leadott étkeztetési igényt aktualizálni kell, tehát mindazoknak a szülőknek, akik gyermekük felügyeletét vagy étkeztetését nem tudják otthonról biztosítani, étkeztetési (ebéd) igényüket újra le kell adniuk 9:30 óráig. Az ebédrendelési igények leadását megtehetik:

  • e-mailben az mkmk.menza@gmail.com címen, valamint március 20-án reggel 7:30 és 9:30 óra között
  • telefonon a következő számon: 46/500-068

Az étkezés megrendeléshez szükséges a gyermek neve, az intézmény, ahová jár, valamint az osztály megjelölése. Amennyiben a már megrendelt étkezést szeretnék lemondani vagy igényelni, azt egy nappal korábban 9:30 óráig kell jelezniük a fenti elérhetőségek valamelyikén. Amennyiben speciális étkezési igény merülne fel (allergia, érzékenység stb.), azt szintén jelezni kell a Miskolci Közintézmény-működtető Központ részére.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!