Ugrás a tartalomra

Nem pukkadt ki a lufi: tele volt a Puskás az első Azahriah bulin

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 04. kedd 12:15
Ő volt az első magyar alőadó, aki önálló koncertet adott a 67 ezer fős létesítményben.
Képforrás: Index

Mintegy 50 ezer ember volt kíváncsi Azahriah első koncertjére a Puskás Stadionban 2024. május 24-én - számol be a történelmi pillanatról az Index: huszonkét évesen, alig néhány koncerttel a háta mögött ő volt az első magyar alőadó, aki önálló koncertet adott a 67 ezer fős létessítményben.

A „tripla Puskás” első felvonását, a pénteki koncertet szombat, valamint vasárnap este további buli követi: május 24. után 25-én és 26-án is felzúg a „Ria! Ria! Azahriah!”.

A kormánymédia jövendölése, miszerint kipukkadt az Azariah lufi, nem jött be: a buliból ugyanis valóban telt házas koncert kerekedett.

A propaganda februárban vette célkeresztbe az addig szent tehénként kezelt énekest, amikor is Azariah - több más influenszer és előadó mellett - videóüzenetben jelentkezett be a Hősök terén tartott, a gyermekbántalmazás ellen szervezett tüntetésen.

Azariah a következő gondolatokat fogalmazta meg, ami miatt kinyílt a bicska a rogáni média zsebében:

„Nem vagyunk egyformák, sőt egészen különbözünk. Védjük meg a határainkat, védjük meg a gyerekeinket, mondhatnám azt, hogy annyiszor hallottuk már ezt a mondatot, ezt a frázist, hogy értelmét vesztette a szó, de az igazság az, hogy értelme ebben a formában sose volt. Sose volt abban a formában, ahogy a pofánk alá tolták, egy szánalmas nemzeti konzultációnak csúfolt, ócska, hazug, eldöntendő kérdésekkel teleírt mihaszna papírlap formájában. Mert ez nem erről szólt. A gyerekeket, azaz a s"zülő aggodalmát a gyerekei felé felhasználják arra, hogy lázítsanak, buzdítsanak valami ellen, ami aztán politikai haszonná konvertálódik. A narcisztikus, manipulatív tanárok országszerte az iskolákban. Az oktatás teljes leépítése és a pedofíliában szenvedő beteg és gátlástalan emberek gyermekek közelébe engedése az, ami nem büdös a hatalomnak, abban az esetben, ha politikai érdek húzódik mögötte."

Címkép: Németh Kata / Index

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!