Ugrás a tartalomra

Nemzetközi dzsúdótábort rendeznek Miskolcon

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 21. péntek 10:50
A hét elején kezdődött táborban – aminek a Miskolci Rendvédelmi Technikum (a korábbi rendészeti szakgimnázium) ad otthont – három ország 14 klubjának több mint 140 versenyzője képviselteti magát, amelyen részt vesznek a DVTK versenyzői is.

A klub válogatott versenyzői: Gercsák Szabina, Kelemen Adél és Hoó Fédra keményen dolgoznak az edzéseken, ezzel jó példát mutatnak a többi fiatal versenyzőnknek – tájékoztatta szerkesztőségünket Flórusz János edző.

A napi program reggeli futással kezdődik, majd délelőtt és délután egyaránt küzdelmek következnek a 640 négyzetméteres tatamin. Természetesen a technikagyakorlás, valamint az erősítés is szerepel a feladatok között.

A DVTK edzői csapata – Flórusz János mellett Nagy László, Kovács Attila és Godó Szilárd – folyamatosan figyelemmel követi és javítja a felmerülő hiányosságokat.

– Munkánkat rendszeresen segíti Gunda Levente, valamint Szántó Krisztián is. A tábor szombaton délután zárul azzal a reménnyel, hogy jól sikerült a felkészülés a várhatóan szeptemberben kezdődő hazai versenyekre – tette hozzá Flórusz János.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!