Ugrás a tartalomra

Nyakunkon a tanévkezdés - A Géniusz Könyváruházban minden tankönyv és nyelvkönyv egy helyen megvásárolható!

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 30. vasárnap 15:56
Már csak néhány nap és átlépünk szeptemberbe, ezzel pedig a tanév is kezdetét veszi. Az iskolai élet kellékeinek többsége – iskolatáska, tollak, ceruzák – mostanra már beszerzésre kerültek, ám sokszor a suli első napjaiban derül ki, hogy valamelyik tankönyv vagy nyelvkönyv hiányzik. Ilyenkor minden szülő tudja hová kell fordulnia: a Géniusz Könyváruház miskolci vagy ózdi üzleteibe, vagy webáruházaihoz, ahol a régióban egyedülálló módon, minden tankönyvet és nyelvkönyvet egy helyen megvásárolhatnak és megrendelhetnek! (x)

Bizonyára már sokan értesültek róla, hogy a NAT 2020 keretében az 1., 5. és 9. osztályok tankönyvei és munkafüzetei megújulnak. Ezt azt jelenti, hogy bizonyos tankönyvek és munkafüzetek mind belülről, mind kívülről megújulva jelennek meg. Ilyenek nagyrészben az 1. osztály tankönyvei, de természetesen vannak teljesen új tankönyvek is, mint például 5. és 9. osztályban a Digitális kultúra, amely a legújabb idők tecnikai vívmányainak megfelelő használatát igyekszik megtanítani a gyerekekkel. Mivel ezeknél a tankönyveknél és munkafüzeteknél sok esetben van átfedés a korábbi évek kiadványaival, ezért a www.geniusztankonyv.hu webáruházában a Géniusz Könyváruház azt is feltüntette, hogy a megújult tankönyvek és munkafüzetek mely korábbi könyv/könyvek alapján készültek, ezzel is megkönnyítve az aggódó szülők és pedagógusok munkáját.

Természetesen, a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben a fentebb részletesebben ismertetett Oktatási Hivatal legújabb tankönyvei mellett a többi évfolyam minden tankönyve és munkafüzete is megvásárolható, úgy mint az Apáczai Kiadó tankönyvei és munkafüzetei, a Nemzeti Tankönyv Kiadó tankönyvei és munkafüzetei, az Újgenerációs tankönyvek és munkafüzetek, de megtalálhatóak a Mozaik Kiadó tankönyvei és munkafüzetei, sőt például még a Műszaki Kiadó oly népszerű Hajdú-féle matematika tankönyvei és munkafüzetei is.

A Géniusz Könyváruház természetesen azokra a szülőkre és pedagógusok is gondol, aki nem tudnak befáradni miskolci vagy ózdi üzletébe. Az egész országból – sőt kis túlzással, szinte az egész világból – megrendelhető minden tankönyv és nyelvkönyv a Géniusz Könyváruház webáruházaiból a kifejezetten a tankönyvekre szakosodott www.geniusztankonyv.hu felületről, vagy a Géniusz Könyváruház teljes (nem csak tankönyveket és nyelvkönyveket tartalmazó) kínálatát felölelő www.geniusz.hu weboldalról. Suli kezdésre fel!

További hírek

Olvasnivaló