Ugrás a tartalomra

Nyári vb után, rengeteg munka előtt

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 18:48
A Miskolci Olimpiai Reménységek Program (MORP) által is támogatott Büki Ádám augusztus utolsó napjaiban két jelentősebb versenyen is képviselte a Miskolci Honvéd SE színeit. Ezek alapján elmondható: jó úton halad, de még nagyon sok munka vár rá.

A 18 kilométeres Síroller Országos Bajnokságon négyen voltak versenyben a győzelemért, egészen az utolsó méterekig. A hajrában másodpercekkel lemaradva Ádám a 4. helyet szerezte meg. Ezt követően még este repülőre ültek, hogy elutazzanak Fehéroroszországba, az idei Nyári Biatlon Világbajnokságra.

A vb első versenynapján a 3 kilométeres szuper sprint jelentette a programot, melyet Büki Ádám a gyenge lövészet miatt feledhető eredménnyel zárta. A szombati 7,5 kilométeres sprint viszont annál jobban sikerült neki, hiszen fekve hibátlanul lőtt és állva is mindössze csak egyszer hibázott. A futás is egész jól ment neki, ennek köszönhetően a 43. helyezést érdemelte ki. A vasárnapi 10 kilométeres üldözéses versenyben Ádám a 3. lövészetig jutott, melyet követően lekörözték őket.

- A világbajnokságot követő héten a Miskolci Olimpiai Reménységek Programnak köszönhetően terheléses vizsgálaton vettem részt, amely segíti a további felkészülésem – fogalmazott Büki Ádám. – A fenti eredmények azt mutatják, hogy sokat sikerült előrelépnünk a tavalyi évhez képest és jó úton haladunk, de még rengeteg munka vár ránk!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!