Ugrás a tartalomra

Szép számban látogatták meg az Ellipsumot

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 14. hétfő 08:57
Nagy volt az öröm, hogy végre megnyithatott az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, az első hétvégén szép eredményekről számolhattak be a szakemberek.
Képgaléria! Fotó: Mocsári László

Pénteken hivatalosan is megnyitotta kapuit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő, már aznap várták az első fürdőzőket, akik egy játékkal nyerhették meg belépőjüket, csaknem nyolcvanan. Az exkluzív program után szombaton már fizető vendégek is jöttek az épületkomplexumba. 

Németh Judit, a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetője elmondta, közelítettek a telt házhoz az új létesítmény első napján. – Mintegy 85 %-os kihasználtságról beszélhetek szombatot tekintve, ami azt gondolom, nagyon szép eredmény. A vasárnap délután 2 órás adatok szerint 48 %-ra esett vissza a forgalom. Legnépszerűbb a felnőtt lakosság körében, nyugdíjasok és diákok kevesebben jöttek. A hét utolsó napján fürdőzőknek 35 %-a vette igénybe a kedvezményes miskolci jegyárakat. 6 % all in jegyet váltott, tehát használni szerette volna a régi strandot, sőt a wellness részleget is, ahol szaunák állnak rendelkezésre. A fürdőzők 11 %-a diák, 9 %-a nyugdíjas jeggyel jött be – mondta az ügyvezető, aki hozzátette, az étellel külön meg voltak elégedve a vendégek. – Többen is kérdezték, hogy honnan hozatjuk az ételeket, mi pedig büszkén mondtuk, hogy helyben készítjük el. 

Az Ellipsum minden korosztálynak nyújt programlehetőséget. Ötezer négyzetméteren három csarnok is van, hat beltéri és két kültéri medencével, három óriáscsúszdával és számos további vízi attrakcióval. Pihenőpark, napozóterasz, játszótér is található az egyszerre hétszázötven vendéget befogadó létesítményben, ahol a legkülönlegesebb élményt a 66 méter hosszú VR csúszda nyújta. Ez azt jelenti, hogy az ember csúszás közben virtuális világot lát maga előtt egy speciális szemüvegen keresztül, amivel négyféle lehetőség közül választhat.

A meteorológusok jövő hétvégére igazi nyári meleget mondanak. Június 30-áig pedig harminc százalék kedvezményt kapnak a miskolci lakcímkártyával rendelkezők az időkorlát nélküli jegyekre. Később pedig egyéb kedvezmények is igénybe vehetők.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!