Ugrás a tartalomra

Torlódás az arnóti körforgalomnál

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. október 16. péntek 16:49
Burkolatjavítási munkát végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a szakaszon, emiatt pénteken forgalmi torlódás alakult ki. Az M30-as autópályáról nem engedélyezik a rendőrök a Miskolcra lehajtást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztálya múlt héten közölte: október 11-étől újraaszfaltozzák az arnóti körforgalmat. A munka 17-éig, szombatig tart a tervek szerint.

Pénteken délután arról tájékoztatta szerkesztőségünket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy az érintett szakaszon forgalmi torlódások alakultak ki. Hogy a további torlódásokat elkerüljék, a rendőrök nem engedélyezik az arnóti körforgalom határában azon járművek lehajtását az M30-as autópályáról, amelyeknek Miskolc az úti célja.

Arra kérik a közlekedőket, hogy akik a sztrádán Miskolcra kívánnak jönni, lehetőség szerint a Déli városkapunál, vagy akár már Kistokajnál hajtsanak le a 3-as számú főútra.

A Magyar Közút arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!