Ugrás a tartalomra

Új ügyvezetője van a Miskolci Kulturális Központnak

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 19:47
A Diósgyőri várat, Művészetek Házát, az Ifiházát és a többi városi művelődési központot is üzemeltető MKK-t hétfőtől Majorné Bencze Tünde irányítja.

Fotó: MiNap-archív

"Okleveles közgazdász, valamint művelődésszervező végzettséggel és szakmai munkatapasztalattal a háta mögött kezdte meg munkáját a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. (MKK) élén Majorné Bencze Tünde ügyvezető március 1-én" - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott hétfő esti közleményében a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

- A 43 éves miskolci kulturális szakember több területen szerezte szakmai tapasztalatait, munkájának mindig meghatározó része volt a kultúra, a marketing, a szervezés és a személyes kapcsolatok kialakítása, ápolása - írják.

Jó itt élni

Szakmai előéletéről szólva kiemelik, az új ügyvezető korábban a Miskolci Nemzeti Színház szervezési osztályát vezette, de civil, nagyvállalati és köztisztviselői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Majorné Bencze Tünde pályázatában fontos célként emelte ki, hogy a Miskolci Kulturális Központ a város és a megye kulturális életének meghatározó szereplője, alakítója legyen, hogy a kultúra értékteremtő erejének köszönhetően gyakrabban érezhessük Miskolcon: „jó itt élni.”

Megköszönték

A közlemény hosszan méltatja Novák Irén, leköszönő ügyvezető munkásságát is, akinek köszönetet mondott az elmúlt években végzett tevékenységéért a városvezetés. Mint írják, az ő vezetése alatt „Minősített Közművelődési Intézmény” címet nyert el a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán.

"Novák Irén vezetése alatt új arculattal, új élményekkel és interaktív tárlatvezetéssel gazdagodott a Diósgyőri Vár, megszületett a város egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Gasztroplacc, valamint több éves tevékenységéhez számtalan sikeres városi rendezvény, esemény, koncert, fesztivál is fűződik" - zárul a közlemény.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!