Ugrás a tartalomra

Újabb fejlesztés valósult meg a Zsarnai piacon

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 30. szerda 14:39
A Zsarnai piac 2020-ban elkezdett fejlesztési projektje egy újabb állomásához érkezett: telepítettek három sorompót és az azok működtetéséhez szükséges szoftvert. Ezek a jövőben az árusok gyorsabb bejutását hivatottak segíteni.

A 3-as kapunál lévő sorompót azok az árusok vehetik igénybe, akik az adott hónapra bérelt területtel rendelkeznek. Számukra a behajtást egy előre regisztrált telefonszámról indított hívás teszi lehetővé, míg a 4-es kapunál lévő, pénztáros által vezérelt sorompó a helypénz megfizetése után emelkedik fel. A kijutást segítő 3. sorompót az útba telepített érzékelő vezérli. A szerkezet tesztüzeme decemberben indul - tájékoztatta lapunkat a városháza sajtó- és kommunikációs osztálya.

- Az eddig végrehajtott fejlesztések mind a vásárlók és árusok érdekében történtek: 2500 négyzetméternyi területen végeztek mart aszfaltozást, kialakítottak 600 négyzetméternyi árusító helyet, lefedték a vásárlói folyosót, és létrehozták a kőasztalok melletti árusítói parkolókat - írták.

Jövőre - a felmerülő igények figyelembevételével - további korszerűsítéseket terveznek a „Zs-centerben”: a fejlesztések az árusító területek pontos kijelölésével, a kőasztalok lefedésének bővítésével, és a mellettük lévő csapadékvíz-elvezető kialakításával folytatódnak majd.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!