Ugrás a tartalomra

Uni-Menü a miskolci Kocsonyafesztiválon

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 28. kedd 20:35
Élményprogramokkal, közösségi eseményekkel mutatja be a tudományos világ hétköznapi oldalát a Miskolci Egyetem a Kocsonyafesztiválon, az Almássy-kúria földszintjén kialakított bázisán.
Kép: ME

Az Uni-Menü kínálatában többek között olyan különlegességek között válogathatnak, mint a gépi tanulás, a megújuló energiák, az anyaghorgászat, de megismerkedhetnek a 3D nyomtató működésével, vagy a tudományos párkeresés rejtelmeivel is.

Mindezek mellett karrierelemzés és -tanácsadás, az űrkutatáshoz és kódfejtéshez kapcsolódó bemutatók, robotprogramozás, ásványsimogató, jogi és egészségügyi ismereteket kínáló események is szerepelnek a programok között. Nap közben kézműves foglalkozások, könnyűzenei minikoncertek, esténként izgalmas közösségi játékok ígérnek további tartalmas kikapcsolódást korosztálytól függetlenül.

Az Uni-Menü választékában mindent megtalál, az Almássy-kúria földszintjén (Miskolc, Városház tér 13.) március 3-5. között, amit csak a Miskolci Egyetem kínálhat! - közölte a Miskolci Egyetem Kommunikációs és Beiskolázási Igazgatósága.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!