Ugrás a tartalomra

Útburkolati jelek felújító-festése kezdődött a városban

minap.hu
Utoljára módosítva
2021. június 14. hétfő 16:15

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. elkezdte a város forgalmasabb útjain, gyalogátkelő helyein és a kerékpáros nyomvonalakon a lekopott burkolati jelek festési munkáit. Többféle technológiával (hideg plasztik, oldószeres festék) végzik el a munkát, alvállalkozó bevonásával, illetve saját hatáskörben.

Az elmúlt hetekben és napokban a Társaság Útellenőri Szolgálatának előzetes felmérése alapján a festési munkák előkészítése folyt, mely alapján meghatározták az első ütemben felújító festésre kerülő útszakaszokat.

A munkák első körben a Baross Gábor, Repülőtéri út, Zsigmondy Vilmos, Besenyői, és Fonoda utcákat érintik, valamint a Fonoda és József Attila utca körforgalmát, és Görömböly városrész területét.

A festési munkák idején a városban több helyen kell számítani félpályás korlátozásra. A Miskolc Holding tagvállalataként működő Városgazda igyekszik a feladatot a hétvégén, kisebb forgalom mellett, illetve az éjszakai órákban elvégezni.

A forgalmasabb útszakaszokon torlódás alakulhat ki, ezért kérik az arra közlekedőket, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében tartsák be a munkavégzéssel érintett szakaszon érvényes forgalmi rendet, amelyet minden esetben táblák jeleznek.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!